![]() |
Merhaba Merhabalar tüm cesaretimi toplayarak arniza katilmak istiyorum utananadam karsinizdaki bu can bu yürek ruhunu zedelemeden hayatini degistirmek istiyor yardim ve destekleriniz ile belki bir isim sahbide olabilirim... |
Ynt: Merhaba hoşgeldin. s456 iyi ki geldin. super burası çok iyi biilgilerle dolu bir yer. inanıyorum ki çok faydalı olacak. |
Ynt: Merhaba hoş geldin adı_yok iyi paylaşımlar... |
Ynt: Merhaba Alıntı:
|
Ynt: Merhaba vien1 sevincli hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Merhaba merhabalar adı_yok... wave hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşılar dileğiyle...biz hep burdayız... blissy blissy sevgiler... 956k http://img364.imageshack.us/img364/9...on383uhab8.gif |
Ynt: Merhaba selam vien1 aramıza hoş geldin.Burda sana güzel bir isim takarız.Herşey gönlünce olsun. kiss3 |
Ynt: Merhaba Hos buldum nasil basliyacagimi bilemedim utananadam beni böyle candan karsilamaniza inanin cok sevindim baglarini koparmis gezegende basibos düsmeye yakin bir metorit gibi düsüslerdeydimki,birden cok sevdigim bir dostumun radyo yayini yapma ihtimali geldi aklima iyikide gelmis onu yayinda bulamadim ama üye olup okuyam bir kac satir diyerekten basladim pc05 su an yayinda morgülüm ve benim burada oldugumu bilse cok sevinecek wave Hayatimin degismesi gerektigini hatta cok gec bile kaldigimi düsünüyorum ufak adimlarla düsüp burnumu kanatmadan geri kalan yasantimi dolu dolu yasamak umudu ile... tekrardan hosbuldum arkadaslar ttli3 |
Ynt: Merhaba happy6 Hoşgeldin sefalar getirdin iyiki geldin,,herşey güzel olacak vien1 smiliyface |
Ynt: Merhaba kıııız sen üye olurkene ben burda yoktum kiii, ondan sana bir karşılama bile yapamamışım, affet beniiii, ne çok sevindim seni burda aramızda gördüğüme, radyomu dinleyemediğini sanıyorum, pc de başka bir şey yüklü sende diye biliyordum, radyoya giremediğini sanıp üzülüyordum, atmacanın şiirlerini okurum ben buralarda öleee, ve sizde dinleyin isterim hep, ayyyyyyyyyy ben çok mutlu oldum şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaa, dur sana okkalı bir kahve yapıyım http://www.loadtr.com/b-114870-kahve.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |