Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   selam... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/6289-selam.html)

dgulsoy 26-04-2008 11:39 PM

selam...

son gunlerde ani bir kararla hayatıma dair değişiklikler yapma cesaretini bulup google da 'detoks' kelimesini aratırken karşıma burası çıktı.. yazılanları monitörün dibine girmek suretiyle ibretle okuduğumu farkedıp ''selam dünyalılar!'' diyesim geldi... burası ya bir şizofreni kulübü ve ben de aranıza katılacağım, ya da hayatımın keşfi....... hepinize selamlar,

sec 27-04-2008 12:10 AM

Ynt: selam...

Hoşgeldin dünyalı, sizofreni klubü değil emin olabilirsin aa34

cicek1973 27-04-2008 12:19 AM

selam

vien1 Aramıza hoşgeldin. Emin ol hayatının en güzel keşfine çıktın.Kendini keşfet. Herşey gönlünce olsun kiss3

pisimbat 27-04-2008 12:53 AM

Alıntı:

dgulsoy Nickli Üyeden Alıntı
son gunlerde ani bir kararla hayatıma dair değişiklikler yapma cesaretini bulup google da 'detoks' kelimesini aratırken karşıma burası çıktı.. yazılanları monitörün dibine girmek suretiyle ibretle okuduğumu farkedıp ''selam dünyalılar!'' diyesim geldi... burası ya bir şizofreni kulübü ve ben de aranıza katılacağım, ya da hayatımın keşfi....... hepinize selamlar,

hoşgeldin ben şizofrenmiyim bilmem ama bu sitenin asi cat56 iyim blook

hayalayaz 27-04-2008 09:19 AM

ablacığım ben tescillenmiş deliyim,( deliliğimin hangi kategoriye girdiğini bilmiyorum.ama.şizofren..paranoyak..olmadığım kesin ) burada benim gibi çok insan olduğunada inanıyorum..başka kim durduk yerde hayatını kökten değiştirmeye kalkışırki...bu bağlamda seninde bizden farkın olmadığını düşünüyorum..hoşgeldin aramıza..hayatı keşfetmek isteyen herkese saygılı sevgiler

dgulsoy 27-04-2008 02:37 PM

hosbulduk... cat3500
gece kulagımda ı pod uçmuşum, kapı acılır, 'a aa cocugum nasıl uyuyacaksın o kulaklıklarla?? ne dınlıyosun bakayım.. su sesi?? (yarı anlamamış yarı acıyarak bakarak) konuşmak ister misin yavrucum? ağla ...
çok eğleniyorum çokk 956k hava güzel belki de ondan bilmiyorum iyi hissediyorum! sabah erken kalkıp yürüdüm, marketteki kasiyerlere gülümseyip 'günaydın' dedim daha ilk günden normal mi bu yoksa benim iyi olmak için su sesi dinlemeye mi ihtiyacım varmış? telkinler hemen etki edebiliyormu?

hayatimdegisti 27-04-2008 02:40 PM

Alıntı:

hosbulduk... cat3500
gece kulagımda ı pod uçmuşum, kapı acılır, 'a aa cocugum nasıl uyuyacaksın o kulaklıklarla?? ne dınlıyosun bakayım.. su sesi?? (yarı anlamamış yarı acıyarak bakarak) konuşmak ister misin yavrucum? ağla ...
çok eğleniyorum çokk 956k hava güzel belki de ondan bilmiyorum iyi hissediyorum! sabah erken kalkıp yürüdüm, marketteki kasiyerlere gülümseyip 'günaydın' dedim daha ilk günden normal mi bu yoksa benim iyi olmak için su sesi dinlemeye mi ihtiyacım varmış? telkinler hemen etki edebiliyormu?

Hoşgeldiniz
İlk günden hatta ilk saatten itibaren bile farkı hissedebilirsiniz...
Mutluluk ve iyi hissetme telkinleri her mp3 de yüzlerce kez tekrar edilmektedir.Buda etkilerin daha çabuk ortaya çıkmasını sağlar.

teoman_ 27-04-2008 03:44 PM

hoş geldin dgulsoy
iyi paylaşımlar...

creeat 27-04-2008 03:50 PM

Alıntı:

hoşgeldin.. emin ol sitede gezip okudukça daha çok seveceksinn..

suzzy 27-04-2008 03:54 PM

http://i235.photobucket.com/albums/e...US/WELCOME.gif vien1

merhabalar hoşgeldiniz... ttli3 iyi paylaşımlar dilerim..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 PM.