![]() |
tanışalım herkeze selamlar sanıyorsam ihtiyacım olan şeyi burada bulucağımı düşünüyorumf678h |
Cevap: tanışalım hep daha iyiyi istemek gösterecek ve sunulacak şeyin hep daha iyisi olmasını beklemek, aslında bakıyorum envanterimde olan şeyler ihtiyacımı karşılıyor ama istek arzu hep daha iyisi ve bunu yük hissediyorum yoruyorum kendimi artık bu süreci durdurmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdirdusun2 |
Cevap: tanışalım Sunanda dünyanin hastaligi söylediginuz herkese aslinda elindeki yetiyor ama hep daha iyisi ve güzel olan isteniyor.buna sevep etrafimizdaki insanlardir eger sizinde yakininizda böyle birisi varsa ondan uzak durun.telkinleri sık dınleyın ve allaha sıgının evınız sıze yetecektır.halinize saglıgınıza hep sükredin hayat uzhn gibi gözüksede aslında cok kısa.mutluluk sizin olur ins hayırlı sabahlar |
Cevap: tanışalım Hoş geldiniz.Daha iyiyi istemek kötü değil ama kişi elindeki ile yetinmeyi bilmeli. |
Cevap: tanışalım Aramiza hosgeldiniz. Ucretsiz telkinleri deneyerek olumlu bir degisime adim atabilirsiniz.Ihtiyaciniz olani bulabilmeniz dilegimle. Mutlu paylasimlar...actionsmile |
Cevap: tanışalım Hosgeldiniz bnce istemek kullugun geregidir Vermek ise yaradana has bir ozellik Aslinda biz istemeyerek yanlis yapiyoruz Bilmeden ihtiyacim yok tur anlaminda Hz yusuf as duasi ile Allahım bana istemeyi ve isteyebilmeyi nasip et |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM. |