Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Telkinler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/625812-telkinler.html)

mana78 27-06-2016 12:42 AM

Telkinler
 
2 gündür sigara bırakma telkini niye dinliyorum sigara bırakma kilo verme cdlerinde siparişine verdim inşallah çarşambaya gelir dediler iki şeyi merak ediyorum sigara bırakma çdsini dinlerken sigara icilebilitormu ve ben 10 kez sigara bırakma ardından bitince 10 kez kilo verme CD sini dinliyorum henüz hiç fayda olmadı inşallah bende fayda görenlerden olurum birde bunların sakıncası yoktur inşallah birazda korktum nebileyim

KıpçakBeyi 27-06-2016 09:59 AM

Cevap: Telkinler
 
mana78 tam olarak neyi sorduğunuzu anlayamadım ama telkinler belli bir frekansta beyninize aslında bilinç altınıza söylenen olumlama cümleleridir.Örneğin , sigarasız hayat beni huzurlu yapıyor ; sigara içmediğim her an içime enerji çekiyorum gibi.

Telkin cd si dinlerken sigara içebilirsiniz ama bunun yararı olacağını düşünmem.Belki bir ihtimal sigara telkin dinlerken içince size iğrenç gelebilir tadı olduğundan daha kötü hissettirebilir.Özellikle eft uygulamalarında buna benzer vakalar duymuştum.

Neticede şükür sigara ile ilişkim yok.

Telkinlerin size yapacağı etki şudur.Hepimiz duyarız sigarayı bırakacağım ama iradem güçsüz.Ramazanda bırakıyorum sonra geri başlıyorum ne oluyor bilemiyorum.Ben sigarayı bıraktım ama üç ay sonra çay/kahve içerken çok canım çekti geri başladım.

Bu telkinler sigaranın psikolojik etkisini doğru tabirle psikolojik bağımlılığı azaltacak şeylerdir.İradeniz ve iç konuşmalarınız değişecek.

En az 80 saat bir telkini dinlemeniz gerekir.Gece uykuda dinlerseniz bilinçaltınıza daha etkili bir biçimde mesaj gönderirsiniz.

Genel kullanım rehberi ve üyelerin hikayeleri kısmında telkinler hakkında detaylı bilgiler okuyabilirsiniz.

mana78 27-06-2016 08:01 PM

Cevap: Telkinler
 
cevabınız ıcın cok tesekkur ederım cok ıyı yazamadım afedersınız ben sıgara bırakma telkınını pcden yukledım mp3 e kopyalayıp gun ıcınde dınlıyorum 3 gundur fakat en merak ettıgım mp3 kulagımdayken sureklı sıgara ıcıyorum bunun bende kotu bır etkısı olurmu dıye sormustum cunku bazen mp3 kulagımdamı farketmıyorum bıle bırde 3cd sıparıs ettım gelınce tam olarak nasıl kullanacagım bılmıyorum yanı 10 kez sıgara bırakma ardından 10 kez kılo verme yı dınlesem olurmu cok ıyı anlatamadıysam yıne kusura bakmayın hayırlı gunler

KıpçakBeyi 28-06-2016 09:31 AM

Cevap: Telkinler
 
mana78;

Telkinler hakkında ayrıntılı bilgiler genel kullanım rehberinde yazmaktadır.Ayrıca üyelerin hikayeleri kısmında bu telkini dinlemiş olan üyelerin nasıl dinlediğine dair bilgi bulabilirsiniz.

Telkin uzunluğunu bilemiyorum ama günde on kere az gibi geliyor.Telkinlerin kullanımım da tekrardan çok kaç saat ve kaç dakika dinlenildiği önem arz etmektedir.

Bir telkininin faydalı olabilmesi için en az 4 saat ideal olarak 6-8 saat dinlemeniz tavsiye edilir.Eğer listeniz uzunsa o telkini değilde o listeyi 8 saat dinlerseniz telkin yine etki edecektir ama biraz daha etkisi zaman alabilir.

Başlangıçta ücretsiz telkinlerden ego ve suçluluk duyguları telkinini dinlerseniz bu süreç daha çok hızlanır.

Telkini dinlerken normalde sigara içme isteğinizin gerçekleşmemesi gerekir.Muhtemelen bilinç altınız telkine direnç gösterip onu reddediyor.Sen sigarasız hayat çok güzel diyorsun ya aha işte ben şimdi sigara yakacağım der gibi.

Dirençler genel manada geçicidir ama bu benim kullandığım bir telkin değil.

Bu ve daha fazla konuyu genel kullanım rehberinde okuyabilirsiniz.

mana78 28-06-2016 03:27 PM

Cevap: Telkinler
 
cok tesekkur ederım Telkini dinlerken normalde sigara içme isteğinizin gerçekleşmemesi gerekir dedıgınıze uzuldum bırden umıtsızlık kapladı ıcımı aslında sıgara bırakma ıcın bırcok yontem denedım en son care bu oldugunu umut edıyorum ve guvenıyorum bu sıteye suanda 4 gunum sabırla dınleyecegım umarım etkısısnı gorurum dua edın ltf benım ıcıcnde

feyzihasan 29-06-2016 01:10 AM

Cevap: Telkinler
 
Telkinleri indiremiyorum yasak diyor

Haree 06-08-2016 04:16 PM

Cevap: Telkinler
 
Banada yollar misiniz mutluluk telkini indiremedim ben nopainq@hotmail.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.