Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhaba, (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/625323-merhaba.html)

mutluhayatim 08-09-2015 09:46 PM

Cevap: Merhaba,

Toksik Bilinçaltı Kayıtlardan Arınma Terapisi ? EMOTİONAL DETOX | Merih Kenet Yoga Stüdyosu

DUYGUSAL, ZİHİNSEL, RUHSAL DETOKS (Emotional Detox) ? Psk. Evren Gönenç | Bilgi Paylaşım Merkezi bilgipaylasim
bu linklerede bir bakmanızı öneririm.

sancem 08-09-2015 10:42 PM

Sevgili mutlu hayatim. Yavrum ile yaşadıklarımizi buraya tek tek yazmak hem beni deprestirir hemde sizi cok üzer. Zira okuduklarimdan hepinizin duyarlı insanlar oldugunuz asikar. Ozur dilemeniz bu duruma yazdıklarıma uzulmeniz beni daha cok uzer... bu yasima kadara hic kimsenin hakli veya haksız ozru beni mutlu etmedi bu yastan sonrada etmesin zaten... yasim 38 bu arada. Atakan bey ile irtibata geçmeyi oneriniz uzerine bir kez daha düşündüm ancak cok ciddi bir emek harciyor kendisi. Diger mesajimda da belirttigim gibi maddi gucum hic yok. Heleki 20 gun kadar sonra issiz kalacakken. O nedenle kendisi ile irtibata geçmek konusunda suan olumlu dusunmuyom. Verdiğiniz linki inceleyecegim. Kuzuma suan dinletebilecegim ucretsiz telkin onerisine ihtiyacım var m Duyarliliginiz icin tesekkur eder daha pek cok konuda fikir alisverisi yapabilecegim bir arkadaşım olduğu icin mutlu oldugumu belirtmek isterim. Iyi geceler...

mutluhayatim 08-09-2015 10:57 PM

O zaman size ego güçlendirici, kendine güven ve koruma kalkanı telkinlerini tavsiye ediyorum. Çocuğunuzun durumuna göre daha sonra sosyallik arttırıcı telkinlerinide ekleyebilirsiniz. Aslında ilk başlarda suçluluk duyguları telkinide öneriliyor ama çocuğun yaşı itibari ile böyle birşeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Hepsi geçecek. Yılları geride bıraktıkça neler yaşadım diyeceksiniz ama gün geçtikçe daha da mutlu olacaksınız.
İnanıyorum, güveniyorum ve bütün iyiliklerin, mutlulukların ailenizde toplanmasını diliyorum.

deren21 10-09-2015 03:16 PM

Alıntı:

sancem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855764)
1- kucuk oglum 4 yasinda. Otizmle boğuşuyor (uz). Ona telkin dinletebilirmiyim? Ornegin gece uyurken. Dinletmemin faydasi olurmu? Bu konuda deneyimi olan varsa görüşlerini öğrenmeyi isterim. Telkin olarak ne önerirsiniz. 2- 13 yaşındaki büyük oğlumun cok ciddi özgüven Sorunları var. Özellikle tek başına uyumak cocuk icin eziyet. Tek ilgisi pc ve telefon ile oyun oynamak yönünde. Ders yüzü açtığı yok ama hep taktir getiriyor. Hangi telkin ise yarar.3- eşim son derece şanssız. Elini attigi her iş ters gider ilk kez şans yuzune guldu ama ondada bir terslik olacak diye çok korkuyor. Bu son şansı kaybederek yaşamaktan o da biz de cok yorulduk. 2 haftalik çok ciddi stresli ve dogru karar vermesi gereken bir zaman dilimi var. Onun bu donemi rahat gecirebilmesi icin ne yapabilirim. Hepinize şimdiden teşekkürler. ..

Oğlunuz kaç yaşında size önerebileceğim çok güzel bir tedavi yöntemi var..
bu arada hayatım değişti.com'un çok eski bir üyesiyim fakat uzun zaman siteye girmediğim için rumuz ve şifremi hatırlaamadığım için yeniden üye oldum..telkin cd lerinin benim üzerimdeki etkisini zaman içerisnde anlatacağım inşallah..sevgiler ;)

Electra 10-09-2015 09:24 PM

Alıntı:

sancem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855749)
Hayatımın belki de en zor günlerini yaşıyorum. bu durumdan kurtulmak için buradayım. Herkese merhaba...

Bu günlerde geçecek merak etmeyin. Sabır ve umut bu süreçte sizin için altın birer anahtar olmalı. Aramıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar actionsmile

droswal 19-08-2017 01:30 PM

Çocuğunuzun aynı yaştaki diğer çocuklardan farklı davranışlar sergilediğini ve otizm belirtilerini gözlüyorsanız G Terapi (Neuro G) Tıbbı’nın kurucusu Doktor Oswal ile görüşmenizi tavsiye ederiz. Bilgi almak için G Terapi - Neuro G | Doktor Oswal sayfasını ziyaret ediniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM.