![]() |
merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var Telkinleri dinlemeyr yeni basladim bikac gundur dinliyorum sanirim bnde biraz sinir yapti isyerinde bikac kisiyle sürtüsmem oldu herzaman sessiz kaldigim seylere bu sefer tepkimi acikca ortaya koydum isyerim sadece bayanlardan olusuyo fiziksel olarakda hepsinden ustunum sanirim oyuzden goze batiyorum ve benimle surekli ugrasiyorlar hicbirseyim olmadigi halde sende bise var senin galiba bi problemin var vb. Asılsız iddialarla ustume ustume geliyorlar oyle olmadigini soyleyemeye calisirken sanki yalan soyluyomusum gibi yapip beni sinirlendiriyorlar ve sinirlenincede oyle bise yoksa neden sinirleniyosun diyolar ve ben icten ice cildiriyorum eve geldigimdede keske sunuda deseydim bunu deseydim diye dusunmekten kendimi alamiyorum baskalarinin hakkimda dusunduklerini cok fazla kafama takiyorum ve kendim hakkinda surekli aciklama yapma geregi duyuyorum neyden kaynaklandigini bilmiyorum cok guzel bi hayatim var ama bunlari dusunmekten hicbiseyin keyfini cikaramaz hale geldim |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var Merhaba, öncelikle foruma hoş geldiniz. Lokomotif olarak tabir edilen ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinlerini yeteri kadar dinledikten sonra, başkalarının düşüncülerini önemseme telkinini eklemenizi öneririm. |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var Tesekkur ederim gittigim heryerde insan olduguna ve olacagina gore insanlarin dusuncelerini sirtimda kambur olarak tasimaktan umarim kurtulurum |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var Umarım kurtulursunuz, kurtuluruz. |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var Ness hosgeldin Allah yardimcimiz olsun En zoru kiskanc kadinlar Fakat bu krizi sen kolay cozer basitce atlatirsin Sen basarabilirsin |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var Firdevsi ala cok zor inanki hemcinslerimden sogudum surekli açıgımı ariyolar esimle iliskimi merak ediyolar hicbise yapmasalar bakislari bile yetiyo beni asagi cekmeye |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var selam. henüz 2 saat oldu.. ne zamandır bir site için değerlendirme yazısı yazmıyordum.. gerçekten şuan çok şaşkınım.. |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var sanırım farklı da olsa değiştirmek istediğimiz hayatlara sahibiz.. |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var @uğurçakmak Hoşgeldiniz, umarım aradığınızı bulursunuz. |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var Merhaba bende 4-5 yil once ilk defa dinledim sonralari ara ara dinliyorum. Bende ilk basta ofke, aglama, farkindalik gibi etkiler gozle gorulur derecede artti. E tabii farkindaligin artinca gunluk hayatta biseylerin normal gitmedigini farkedip ofkelenmek, ofkeni ifade etmeyi ogrenmek bu surecte gayet dogal. Sonralari ofke geciyor aglama geciyor sanki boyle bi suyun bulanik dibinden yukari berrakliga cikmissin gibi oluyor. Birde aynalik meselesi var o insanlar sizin hangi yonunuze ayna oluyor? Onlar gibi davrandiginiz zamanlar olmus olabilirmi? Burdaki aynaligi kabule gecip negatifleri sevgiye donusturmeye niyet etmek onemli. Son bisey ruyalar artiyor, akliniza olmadik anilar geliyor(genelde kotu) vazgecmeyin daha iyi olacaksiniz! veee iyiki varsin:)) |
Cevap: merhaba arkadaslar desteginize ihtiyacm var Alıntı:
tesekkur ederim guzel tespitleriniz ve tavsiyeleriniz icin evet ofkem gecti ruyalarm hatsafada cogaldi umarim bahsettiginiz berrakliga cikmayi basarabilirim henuz somut bi ilerleme yok gibi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM. |