Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   hayatımı değiştiriyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/624477-hayatimi-degistiriyorum.html)

Andera 06-11-2014 07:21 PM

hayatımı değiştiriyorum

slm ben melike aranızda olmaktan çok mutluyum O0

hayatimdegisti 06-11-2014 08:06 PM

Cevap: hayatımı değiştiriyorum

Hos geldiniz keyifli forumlar..

Andera 06-11-2014 10:00 PM

Arkadaşlar bugüne kadar istediğim hiç bir şey olmadı hep hayal kırıklığı yaşadım çoğu konuda özelliklede ikili ilişkilerde , hep aldatıldım terkedildim bundan sonra hayatımı değiştirebilir miyim bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler ediyorum .y789

tuxedo_mask 07-11-2014 02:21 AM

Hoşgeldin Andera ;) İnşallah istediğin şeyler hayırlısıyla olur ;)

Pelin74 14-11-2014 10:28 AM

Merhaba ben Pelin cok degil 3-4 ay oncesinde bu site ile karsilastim, kisiye ozel cdlerinden kendimce deneme amacli satin aldim, acikcasi bilimsel anlamda da yabanci sitelere bakmaya calistim. Yarar saglamayi umuyorum. Simdilik benden bu kadar Sevgiler :)

Işıklı yol 14-11-2014 12:37 PM

Alıntı:

Pelin74 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852243)
Merhaba ben Pelin cok degil 3-4 ay oncesinde bu site ile karsilastim, kisiye ozel cdlerinden kendimce deneme amacli satin aldim, acikcasi bilimsel anlamda da yabanci sitelere bakmaya calistim. Yarar saglamayi umuyorum. Simdilik benden bu kadar Sevgiler :)

Merhaba Pelin74, umarım her şey beklediğinden de güzel gelişir. Benim hep söylediğim bir şey vardır. Değişim demek, hayatta her şeyin süt liman olması, başına gökten güller yağması değildir. Değişim bazen sancılı olur, beklemediğin şeylerle karşılaşabilirsin. Fakat sabırlı olmalı ve azimle devam etmelisin. Sonuç mutlaka senin hayrına olacaktır. Kolay gelsin

firdevsi ala 14-11-2014 02:03 PM

Ben 3 senedir siteyi takip ediyorum en çok isildayan safir kardesin yazilarini ve osho okudum zen kartlari ve olumlamalar cok guzel emeginize saglik

heromaster 14-11-2014 05:06 PM

benim pelin için yazdığım mesaj silinmişşşşşşşşşşşşşşşşş....>:(.....neden

heromaster 14-11-2014 08:25 PM

Errrrrrooooooorrrrrr
başka konuda yorum yazmıştım burda yazdım sandım o yüzden bunu yazdım
Alıntı:

benim pelin için yazdığım mesaj silinmişşşşşşşşşşşşşşşşş.........neden
kusura bakamyın...
sevgi ve huzurla yola devam...

Pelin74 21-11-2014 12:40 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852245)
Merhaba Pelin74, umarım her şey beklediğinden de güzel gelişir. Benim hep söylediğim bir şey vardır. Değişim demek, hayatta her şeyin süt liman olması, başına gökten güller yağması değildir. Değişim bazen sancılı olur, beklemediğin şeylerle karşılaşabilirsin. Fakat sabırlı olmalı ve azimle devam etmelisin. Sonuç mutlaka senin hayrına olacaktır. Kolay gelsin

Butun guzel ve motive edici dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Cok yeniyim ve kavramaya calisiyorum umuyorum guzellikler hepimizin yakasina yapistigi gibi birakmaz ve hep daha fazlasini guzelini getirir bizlere. Sevgilerimle :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 AM.