![]() |
Merhabalar,Sitedeki Mp3 ler hakkında.. Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım benimde uzun zamandır aşamadığım sorunlarım var bu siteye denk geldim nası geldim bilmiyorum ilginç buldum fakat sitedeki ve alternatif olarak verilen telkinmp3.com sitesinde bir çok link mp3 çalışmıyor bunlara nereden ulaşabilirim sanırım uzun zamandır linklere güncelleme yapılmamış nadir çalışan bulabiliyorum aradıklarıma tam olarak nerden ulaşabilirim çoğu link bozuk güncellenmesi gerekio galiba alternatif linkler varsa çalışan gonderebilirseniz sevinirim.. |
Cevap: Merhabalar,Sitedeki Mp3 ler hakkında.. telkinmp3.com bende çalışıyor burdaki telkinler. farklı bir tarayıcıdan deneyin isterseniz. |
Cevap: Merhabalar,Sitedeki Mp3 ler hakkında.. hangi tarayıcıyı kullanıyosunuz chrome dan deniorm bazıları farklı kaydetmio mp3 ü |
Cevap: Merhabalar,Sitedeki Mp3 ler hakkında.. Tam olarak hangi telkinleri indiremediğinizi yazarsanız daha kolay yardım alırsınız. Forumdaki başlıkları da tararsanız orada da telkin linkleri bulabilirsiniz. |
Cevap: Merhabalar,Sitedeki Mp3 ler hakkında.. şu linkteki gibi http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html tek bi yerden hepsini indirebileceğimiz bi link olabilir bu linkteki linklerde kırık aslında hepsini indirmek istiorm ama indirebildiklerim nadir |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 PM. |