![]() |
acil durum merhabalar ben daha yeni üye oldum prosedürleri tam bilmiyorum son zamanlarda yakın çevremde yaşadığım bazı tutum ve davranışlar kendimi daha üzgün hissetmeme ve her olumsuz düşünce hayatımı daha da zorlaştırmaya başladı.Harika bir işim olmasına rağmen artık kendime,işime ve geleceğime dair kaygılar içerisine girdim ve bu girdaptan kurtulmak yerine düşüncelerim beni daha da aşağıya çekiyor.Okuduğum onca kişisel gelişim kitabı ve bu zaman kadar hep hayata dair pozitif yaklaşımlar göstermeme rağmen bu kişiliğim ve okuduklarım artık etkisini tamamen yitirmeye başladı.çevremdeki ilişkilerimde her zaman özeleştri,empati kurallarını uygulamaya çalıştım fakat artık gücümün eksildiğini,özgüvenimin zedelendiğini ve kendime verdiğim değerin azaldığını ve yetersiz olduğumu düşünüyorum ve bu durum bu düşünce beni daha da çok yıpratıyor.Bu durumdan biran önce kurtulmak ve hayatımda köklü değişiklikler yapıp fark yaratmak istiyorum.bu siteyi inceledim ve bir çok yorumu okudum beni gerçekten çok heyecanlandırdı.Abdullah Bey ve Atakan Bey'in bana da yardımcı olacağını ümit ediyorum.Önce allahımdan sonra da sizlerden bu konuda destek bekliyorum.umarım en yakın zamanda iletişim sağlarız.ŞU aralar buna gerçekten çok ihtiyacım var çünkü yeni girişimler ve değişimler yapmak istiyorum fakat hiç gücüm ve enerjim yok lütfen yardımcı olun bu durumdan acilen kurtulmam lazım zaman hepimiz için çok şeydir..... |
Cevap: acil durum Hoş geldin madem yorgunsun kendini daha fazla yormadan telkinleri başla. Rehber bölümü inceleyerek nasıl kullanılacağı vs gibi soruların tamamına cevap bulabilirsin. Yine de çözüm bulamadığın şeyler olursa biz buradayız. |
Cevap: acil durum ben de forum aktivitelerine katılmak isterim.Duyuruyu okuduğumda birşey çok ilgimi çekti."Hiçbir şey yapmadan beklenti içine girilmesi evrenin kanunlarına bile aykırı...."evet gerçekten doğru bir söz,fakat bazen elinizden gelen herşeyi belki fazlasını yaptığınızda bile sonuç alamıyorsanız biryerlerde birşeyler yanlış gidiyordur bence..Bu da zannedersem ya yaptığınız şeye karşı inanç eksikliği yada endişe ile beklemekten kaynaklanıyor.Kişisel olarak baktığımda benim felsefem"insanları değiştiremeyeceğim, sadece kendimi değiştirdiğim takdirde insanların da değişeceğidir.hep diyoruz ya "insanlarda iyiyi bulun,bakış açınız pozitif olursa iyi olursa herşey iyi olacaktır" diye;acaba bazen karşımızdakine iyi bakarken kendi iyilerimizi,artılarımızı mı azımsıyor ve görmezden geliyoruz?bu da zannedersem karşı tarafın sizin hakkettiğiniz değeri görmemezlikten gelmesine mi vesile oluyoruz farkında olmadan?...ne dersiniz...? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 PM. |