![]() |
Nasıl Başlamalı Merhaba, Siteye yeni üye oldum. Site forumlu ve bana göre şimdilik karışık. Yazdıklarım doğru yerde mi, görülecek mi bilmiyorum. Öncelikli sorum nasıl başlayacağım ile ilgili. İlk ne dinlemeli ve/veya indirmeliyim. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler |
Cevap: Nasıl Başlamalı 1-2 gün gezinin sitede eğer ne yapmanız gerektiğini bulamaz veya sorularınız olursa cevaplarız . önce ne yapmak istiyorsunuz onu belirleyin . |
Cevap: Nasıl Başlamalı İhtiyacım olan cd yi indirip dinlemek istiyorum ancak face üzerinden mi yapmam gerekiyor anlamadım. İlginiz için teşekkür ederim |
Cevap: Nasıl Başlamalı hayır istediğiniz telkin her neyse bu siteden indireceksiniz . hangi telkini istiyorsunuz ? |
Cevap: Nasıl Başlamalı Hoş geldiniz. Buradan telkinlere ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html Buradan da sorularınızın cevaplarına Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri Lütfen sorulmuş soruları tekrar sormamaya özen gösterin ve deneyimlernizi bizimle paylaşın. Bu linkten Üyelerin Değişim Günlükleri - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri Yeni konu kısmına bir başlık ve bir mesaj yazarak kendinize deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz bir günlük açabilirsiniz. Oradan gelişiminizi hem biz hem de siz daha kolay takip edersiniz. Sevgiler. |
Cevap: Nasıl Başlamalı Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Forumların genelini çok inceleyememiş olmakla beraber burada olmak hoş. Sevgiler |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 PM. |