Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   hadi tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/623900-hadi-tanisalim.html)

herşeygüzelolacak 08-01-2014 06:00 PM

hadi tanışalım
 
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum biyoloji bölümünü bitirdim şu anda yüksek lisans yapıyorum. bu forum un bana bişeyler katmasını umuyorum. benim zaman zaman yüksek olan özgüvenim zaman zamanda yerlerde olabiliyor. yani karışık biraz..

Mehmet1 08-01-2014 06:10 PM

Cevap: hadi tanışalım
 
bu durum bendede var. ani ruh hali değişimleri çok oluyo, mesela bazen çok neşeli mutlu komik kendine çok güvenen biri olabilirken bazende her şey altüst oluyo. ama sanırım bu normal bişeydir, insanların gün içinde öyle şeylerle karşılaşıyolar ki bu değişimlerin olmaması imkansız. ama insan gerçekten çok kötü oluyo o neşeli mutlu pembe hayattan bi anda çökmek sıkıcı bi durum gerçektende :)

herşeygüzelolacak 08-01-2014 06:23 PM

Cevap: hadi tanışalım
 
teşekkür ederim. bu konuda böyle düşünmen yani birilerinin böyle düşündüğünü bilmem beni rahatlattı. ama yinede can sıkıcı :(

Mehmet1 08-01-2014 08:07 PM

Cevap: hadi tanışalım
 
ozaman yüreğinize birazdaha su serpiyim :)

İnsanların gün içinde bu şekilde duygusal dalgalanmalar yaşamaları bir hastalık olarak değerlendirilmeli midir?

Sağlıklı insanlar günlük hayatlarında yaşadıkları olaylar karşısında tepkisel olarak duygudurum dalgalanmaları yaşarlar. Eşiyle tartışan bir kişinin birkaç saatlik kederli olması veya çocuğunun başarısı nedeniyle annenin birkaç gün neşeli olması gibi tepkiler sağlıklı duyguduruma örnek olarak verilebilir, burada önemli olan duygudurumun denge içinde olmasıdır.

kaynak: Duygu Durum Bozuklukları Hakkında Soru ve Cevaplar

bu durumda yapılabilcek en iyi şey, seni mutsuz eden rahatsaz eden insanlardan uzak durmak gerçekten onlar bizim her şeyimizi altüst edebiliyolar ve öyle insanlarda var ki bizi çok mutlu eden coşturan, işte bizim sürekli onlarla olmamız gerekiyo. Bile bile kendimize acı çektirmeyede hakkımız yok :) ben bu duruma girdiğim zaman bana en iyi uyumak geliyo çünkü uyudummu her şeyi unutuyorum kalktığımda ise her şey daha temiz 0 dan başlıyo, ve kendimi böyle düşünerek yemek zorunda kalmıyorum en iyi tarafıda bu, insan bazen olumsuz düşünerek kendini okadar yıpratıyo ki farkında olmadan! neden böyleyim neden normal değilim neden olmuyo gibi kendimizi yargılıyoruz, bence çok büyük bi hata. en iyisi kafayı vurup yatmak ve her şeye 0 dan başlamak y789

sweeet 08-01-2014 09:07 PM

Cevap: hadi tanışalım
 
Hoş geldiniz yanımıza. İstediğiniz gelişmeleri yaşamanız dileğiyle. İyi forumlar olsun.

herşeygüzelolacak 08-01-2014 09:13 PM

Cevap: hadi tanışalım
 
:) şimdi bence o öyle değil yani uyumak çözüm değil o sadece sorunu ertelemeni sağlar. benim yapmaya çalıştığım şey sorun yaşadığım yerde kalmak ve orda mutlu olmaya çalışmak (henüz yaptığım söylenemez ama çalışıyorum). çünkü her zaman bizi mutlu eden insanların yanında olamayız öyle değilmi. yinede önerin için sağol :)

herşeygüzelolacak 08-01-2014 09:17 PM

Cevap: hadi tanışalım
 
hoş buldum :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.