Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   antalyadan arkadaşlar :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/623798-antalyadan-arkadaslar.html)

kumar12 30-11-2013 09:45 PM

antalyadan arkadaşlar :)
 
merhaba arkadaşlar ben antalyada yaşıyorum 21 yaşındaym ve 21 yildır antalyada yaşıyorum ama pek bi çevrem yok. Çogu sorunumu sıtedeki muziklerle yendim. Şimdi yeni insanlar dostlar tanımak görüşmek isterim. Aranzda antalyadan olan varsa tanışablrz :)

Mehmet1 30-11-2013 09:55 PM

Cevap: antalyadan arkadaşlar :)
 
antalyadasın ve bi ortamın yok , ilginç :) üstelik 21 yıldır. Ama bi arkadaş ortsmı çevre ediniceğine inanıyorum, kolay şeylerdir bunlar ağzın laf yapsın yeter zaten :D ayrıca telkinleri dinlemişin ve çoğu sorunumu yendim demişin , bu sorunları ve telkinleri dinlemeden önce ve dinledikten sonra diye ikiye ayırıp yazarmısın etkileri :)

kumar12 01-12-2013 05:34 PM

Cevap: antalyadan arkadaşlar :)
 
ben önceden utangaclık sorunu yasardım pek konusamazdım öyle ortamlarda bu yüzdende pek cevrem olmadı malasef. Halende olduğu söylenemez zatende yine yakın arkdaslarım var. bu sitedede coğu müziği dinledim özellikle sucluluk ve kendine güven. cok müthis faydasını gördüm. tabi bırakmamak lazım üstüne düsmek lazım ki ben zaten kisisel gelisimle cok ilgiliyimdir o yüzden bu isin icine inanarak girdim basarılıda oldum su an pek bi sorunum yok özgüvenle ilgili Allaha sükür.. Tek sorunum cevre edinmek konusunda..Cok istiyorum cok arkadasım olsun cok cevrem olsun. Cünkü kaybettiğim cok senem var utangaclık yüzünden bunlar cok acı veriyor insana.
önce ve sonra diye ikiye ayıracak olursam kısaca yepyeni bir insan oluyorsun.Bilincaltında o eski seni siliyorsun yeni bir karakter oluyorsun.ama dediğim gibi inanmak gerek ve 1 ay kadar dinlemek lazım.

kumar12 04-12-2013 10:46 PM

Cevap: antalyadan arkadaşlar :)
 
koca sitede antalyadan biri yokmu :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.