Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhaba ben geldimmm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/622896-merhaba-ben-geldimmm.html)

Thanatos 05-05-2013 12:58 PM

Merhaba ben geldimmm

Öncelikle herkese iyi günler. Bütün forum ailesine selam olsun. Ben forumu uzun zamandan beri takip ediyordum ve bugün üye olma fırsatını buldum. Hayatımdegisti.com sitesindeki telkinleri de 2 yıldır dinlemekteyim. music45 Herkese tekrardan iyi günler dilerim, esen kalın t678

atlante 05-05-2013 01:14 PM

Cevap: Merhaba ben geldimmm

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840143)
Öncelikle herkese iyi günler. Bütün forum ailesine selam olsun. Ben forumu uzun zamandan beri takip ediyordum ve bugün üye olma fırsatını buldum. Hayatımdegisti.com sitesindeki telkinleri de 2 yıldır dinlemekteyim. music45 Herkese tekrardan iyi günler dilerim, esen kalın t678

Hoşgeldiiin actionsmile

Thanatos 05-05-2013 01:22 PM

Alıntı:

atlante Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840144)
Hoşgeldiiin actionsmile

Teşekkür ederim hoşbulduk. krzm67

atmaca42 05-05-2013 03:39 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840143)

bu iki yıldaki kazanımlarınıda paylaşırmısın ne gibi gelişim yaşadın ???

Thanatos 05-05-2013 05:14 PM

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840149)
bu iki yıldaki kazanımlarınıda paylaşırmısın ne gibi gelişim yaşadın ???

Pekte fazla değişim olduğunu söyleyemem. Ha ama dik yürüyorum, insanların gözlerine bakıyorum, birine selam veriyorum ama sosyal fobim hala devam ediyor az çok. Mesela bir ortama girerken insanların hakkımdaki düşüncelerini merak ediyorum, umumi yerlerde tek başıma yiyip içemiyorum. Alışveriş merkezlerine tek gidemiyorum, otobüs vb toplu taşıma araçlarında hala utangaçlık hissini yaşıyorum...

AskıdakıAdam 05-05-2013 07:20 PM

Hoş geldin Thanatos :)

Thanatos 05-05-2013 07:47 PM

Alıntı:

AskıdakıAdam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840156)
Hoş geldin Thanatos :)

Sağol hoşbulduk. actionsmile

Calven45 05-05-2013 08:02 PM

[SIZE="6"]hoş geldin[/SIZE]O0

serpilelif 05-05-2013 08:44 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840152)
Pekte fazla değişim olduğunu söyleyemem. Ha ama dik yürüyorum, insanların gözlerine bakıyorum, birine selam veriyorum ama sosyal fobim hala devam ediyor az çok. Mesela bir ortama girerken insanların hakkımdaki düşüncelerini merak ediyorum, umumi yerlerde tek başıma yiyip içemiyorum. Alışveriş merkezlerine tek gidemiyorum, otobüs vb toplu taşıma araçlarında hala utangaçlık hissini yaşıyorum...

öncelikle hoşgeldin Thanatos, kısmen aynı sorunlar bende de var. sad456 sen de çekirdek inanç tespiti yaptırmış mıydın?

serpilelif 05-05-2013 08:47 PM

mrb atmaca, seni tekrar aramızda görmek ne güzel956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:02 AM.