Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   MERHABA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/622874-merhaba.html)

CHAOS 26-04-2013 11:39 PM

MERHABA

Kendimden biraz bahsetmem gerekirse - buraya gelmemin nedeni olan - en büyük özelliklerimden biri hayal gücü, diğeri tatminsizliktir. Herkes gibi, hepimiz gibi 20 li yaşlara geldiğimde, hayallerin bile, hayal olduğunu anlamaya başladım. Ki bu benim gibi yüksek hedefler peşindeki bir egoist için monoton-kabullenilmiş bir hayatın, eziyetten başka birşey olmadığı anlamına geliyor. Dünyayı gezmek, hiçbir yerde bi mevsimden uzun kalmamak isteyen birini düşünün, onu küçük bir yerleşkeye kapatmak, zindana kapatmaktan daha kötüdür. İşte o benim. Zira ben, bazen soğuk bir zindanda bile gözleri kapayınca dalınacak hayallerin, sıradan hayatlarımızdan daha huzur verici olacağını düşünürüm.

Tüm bunların yanı sıra, bunlar kabullenilmiş, kabullenilecek, kabullenilmesi gereken değişmez gerçekler... Lakin! Kendi yaşam standarmızı ve yasalarımızı oluşturup, hayallerimiz için çalışmak, insan organizmasının sınırlarını zorlamak, imkansızın anlamını sorgulamak.. İşte elit bi insanın yapabilecekleri, işte türümüzün niteliği.

Ben bir materyalistim. Şükretmeye veya öbür dünyada verilecek sonsuz bir ömür içindeki boyutsuz nimetlere inanmıyorum. Bu yüzden, benim için bir ömürlük yaşam vardır ve kendim için ne ekersem, biçeceğim şeyde odur.

Burada bir dolu inançlı, azimli, istekli insan görüyorum. Aynı dili konuşanların değil, aynı duyguları paylaşanların güzellikler yaratacağını biliyorum. Böyle düşünen insanlarla her türlü yardımlaşmayı yapmaya hazırım.

Bence: İnanmak başarmaktır, yaptıklarımızsa başarıyı belgelendirmek.

annie hall 26-04-2013 11:48 PM

Cevap: MERHABA

Hayallerinizi neden gerçekleştiremeyeceğinizi düşünüyosunuz ki? Madem ki tek bi hayat olduğunu düşünüyosunuz, yaşadığınız bu hayatın sonuna kadar tadını çıkarın o zaman. Hayallerinize ulaşmamak için bahaneler üretmeyin mesela, ne güzel inanmak başarmaktır demişsiniz. Hayallerinize inanmaktan vazgeçmeyin. İçinizden ne geliyosa onu yapın. Başarı peşinizden gelecektir. Monotonluktan kurtulmak yine sizin elinizde. Hoşgeldiniz aramıza. Hayalleriniz bir gün gerçek olur umarım.

CHAOS 26-04-2013 11:54 PM

Teşekkürler.

CHAOS 26-04-2013 11:59 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839883)
Hayallerinizi neden gerçekleştiremeyeceğinizi düşünüyosunuz ki? Madem ki tek bi hayat olduğunu düşünüyosunuz, yaşadığınız bu hayatın sonuna kadar tadını çıkarın o zaman. Hayallerinize ulaşmamak için bahaneler üretmeyin mesela, ne güzel inanmak başarmaktır demişsiniz. Hayallerinize inanmaktan vazgeçmeyin. İçinizden ne geliyosa onu yapın. Başarı peşinizden gelecektir. Monotonluktan kurtulmak yine sizin elinizde. Hoşgeldiniz aramıza. Hayalleriniz bir gün gerçek olur umarım.

Desteğiniz için teşekkür ederim ama ben çok olumlu şeylerden bahsettim, umutsuz biri izlenimi vermişim gibi yazmışsınız, anlamadım. :)
Tekrar teşekkür ederim.

annie hall 27-04-2013 12:02 AM

"Herkes gibi, hepimiz gibi 20 li yaşlara geldiğimde, hayallerin bile, hayal olduğunu anlamaya başladım.Ki bu benim gibi yüksek hedefler peşindeki bir egoist için monoton-kabullenilmiş bir hayatın, eziyetten başka birşey olmadığı anlamına geliyor."

Burdan yola çıktım :) Neden hayaller sadece hayal olsun? Bunları gerçekleştirmek için harekete geçmek lazım demek istedim.

CHAOS 27-04-2013 12:05 AM

Herhalde sıkılıp yarıda bıraktınız :) diyicem ama okumuşsunuz tamamını.
Doğru, ama bununla yaşamayı öğrendim. Söylediğim gibi, hayallerimin peşindeyim.

annie hall 27-04-2013 12:15 AM

Estağfurullah neden sıkılıp yarıda bırakiym? Okudum tamamını ama ben o cümlelere takılmıştım.

CHAOS 27-04-2013 12:30 AM

Şaka yaptım zaten. Tekrar teşekkür ederim, gecenin bu saatindeki ilginiz için.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 PM.