![]() |
Merhabalar Yeni geldim. O0Merhabalar ben siteye yeni gelenlerdenim. Bir şey soracağım suçluluk ve ego güçlendirici ile başladım. İkisi de klasik müzik. Telkinleri duymamam normal değil mi? Sanki müzik dinliyorum gibi geliyor. Artı ne kadar süreyle dinlemem gerekiyor? Örneğin ,belli bir zamanı var mı 10 günde bir ara ver gibi yoksa bir kere dinlemeye başladınız mı hep mi dinliyorsunuz? |
Cevap: Merhabalar Yeni geldim. hoşgeldin, hayırı olsun senin için. soruların daha önce binlerce kez sorulmuş sitede ve cevaplanmış, istersen incele. yine de ben sana az ve öz söyleyeyim; ego-suçluluk-kendine güven en az 2 hafta günde en az 8 saat dinleniyor. sonra ihtiyacına göre yeni telkinleri bunlara ekleyerek dinlemeye devam ediyorsun.aralar hakkında tam bilgili değilim onu araştır istersen.ses subliminal olup frekans farkından dolayı kulakla duyulmuyor bilinçaltı ile algılanıyor.bu nedenle duyamıyorsun. |
Cevap: Merhabalar Yeni geldim. hoşgeldin mehtap arkadaşım çok güzel anlatmış iyi dinlemeler |
Cevap: Merhabalar Yeni geldim. teşekkürler. Bir başka site daha var 21 gün fln diyor da ondan aklım karıştı.:)Şu an 4.gündeyim günde 8 saat dinleyebiliyor muyum bilmiyorum faydasına göreceğime inanıyorum. Sonra eklemeler yapacağım. |
Cevap: Merhabalar Yeni geldim. saatlere uysan çok daha hızlı ve verimli sonuç alırsın.lütfen yapabiliyorsan mutlaka telkin saatlerini eksik dinleme |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 PM. |