![]() |
Site Üyelik İptali ben sitenizde bulunan üyeliği iptal etmek istiyorum, fakat profişlimde üyelik iptal et diye bir yer bulamadım, bu konuda bana yardımcı olmanız mümkün mü? |
Cevap: Site Üyelik İptali sitede üyelik iptalinin olmaması garip ben forumdan ayrılıyorum iptal edilmesini istiyorum üyeliğimin |
Cevap: Site Üyelik İptali iptal yetkim yok ama komple ip ban atabilirim . Yada sizi yasaklayabilirim . |
Cevap: Site Üyelik İptali Ben ip ban istemiyorum farklı bir nickle foruma girmek istiyorum forumdan iletişimim kesilsin istemiyorum nick takıntım var kardeşim kullanıyordu bu nicki ben kendim her zaman kullandığım nickimi kullanmak istiyorum sebebi bu ayrılmak istememin. Nickimi yasaklarsanız farklı bir nickle giriş yapabilir miyim ? |
Cevap: Site Üyelik İptali adminler nickiniz ismini değiştirebilirler sanırım. istediğiniz ismi |
Cevap: Site Üyelik İptali Kardeşinizin hesabını kullanmanıza gerek yok yeni hesap açabilirsiniz. İlla yasaklanmasına da gerek yok. O isimle başka üyelik yoksa istediğiniz isimle yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |