Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhaba Değerli Forum Sakinleri :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/622774-merhaba-degerli-forum-sakinleri.html)

Alvina 30-03-2013 07:23 PM

Merhaba Değerli Forum Sakinleri :)

Herkese merhabalar :)

Daha önce bir çok forumda aktif olarak paylaşımlarda bulundum, ama inanıyorum ki burası diğerlerinden farklı :)

Öncelikle sizlere kendimi tanıtayım;

Hırslı, azimli, ne istediğini bilen, hayalleri ve idealleri olan, eninde sonunda tuttuğunu koparabilen bir insanım. Bir çok gencin hayallerini süsleyen bir üniversitede son sınıfta okuyorum. Hayal ile hedef arasındaki farkın eylem olduğunu bildiğim halde, hayallerimi gerçekleştirmek için harekete geçmekte zorlanan bir yapım var. Belki tüm bunların yanında harekete geçebilmek için biraz cesaretsizim. Sessiz ve sakin bir insanım, girdiği ortamda dikkatleri üzerine toplayabilecek kadar dışa dönük biri değilim. Belki de bu nedenle iş hayatımda bir çok meslektaşımın gerisinde kalacağım. Kendime kısmen güveniyorum, daha fazla güvenmeye ihtiyacım var. Çünkü çalıştığım alanda en iyiler arasında olmak, "arayan" değil "aranan" kişi olmak istiyorum. Mesleki donanımın yanında kişisel gelişimin de önemini biliyorum. Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)

heromaster 30-03-2013 07:31 PM

Cevap: Merhaba Değerli Forum Sakinleri :)

Etkileyici bir giriş.....bu forum sana istediğin o güveni kazanmanda çok yardımcı olcaktır...

Aramıza hoşgeldin
Sevgi ve huzurla......:))

Alvina 30-03-2013 07:36 PM

Hoş buldum, çok teşekkürler. Umarım en kısa zamanda başarabilirim bunu :)

Işıklı yol 30-03-2013 09:03 PM

Kendine sorular sormalısın bence. Bir de kendinle ya da seni çok kızdıran öfkelendiren biriyle hayalinde kavgaya tutuş. Genelde öfke anında içimizdekini kusarız. Yani mantığımız öfke anında devre dışıdır. Ben bunu bazen yaparım. Aslında bu belkide bu durumla ilgili de ağzına geleni söyleyebilirsin. Kendine de söylenebilirsin. Bir andan sonra bilinçaltında ne varsa kelimelere dökülecek göreceksin. Fakat düşünmeden mantığını aramadan. Hatta belkide yıllar öncesinde bu yargıya ilk vardığın anı bile yakalayabilirsin.
Sevgimle

maviinci 30-03-2013 09:16 PM

Alıntı:

Alvina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838486)
Herkese merhabalar :)

Daha önce bir çok forumda aktif olarak paylaşımlarda bulundum, ama inanıyorum ki burası diğerlerinden farklı :)

Öncelikle sizlere kendimi tanıtayım;

Hırslı, azimli, ne istediğini bilen, hayalleri ve idealleri olan, eninde sonunda tuttuğunu koparabilen bir insanım. Bir çok gencin hayallerini süsleyen bir üniversitede son sınıfta okuyorum. Hayal ile hedef arasındaki farkın eylem olduğunu bildiğim halde, hayallerimi gerçekleştirmek için harekete geçmekte zorlanan bir yapım var. Belki tüm bunların yanında harekete geçebilmek için biraz cesaretsizim. Sessiz ve sakin bir insanım, girdiği ortamda dikkatleri üzerine toplayabilecek kadar dışa dönük biri değilim. Belki de bu nedenle iş hayatımda bir çok meslektaşımın gerisinde kalacağım. Kendime kısmen güveniyorum, daha fazla güvenmeye ihtiyacım var. Çünkü çalıştığım alanda en iyiler arasında olmak, "arayan" değil "aranan" kişi olmak istiyorum. Mesleki donanımın yanında kişisel gelişimin de önemini biliyorum. Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)

hoşgeldin arkadaşım, ben de sendeki -kırmızıyla işaratlediğim- hali kazanmaya çalışıyorum y789 İnşallah gönlünce olur...

Alvina 30-03-2013 09:25 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838491)
Kendine sorular sormalısın bence. Bir de kendinle ya da seni çok kızdıran öfkelendiren biriyle hayalinde kavgaya tutuş. Genelde öfke anında içimizdekini kusarız. Yani mantığımız öfke anında devre dışıdır. Ben bunu bazen yaparım. Aslında bu belkide bu durumla ilgili de ağzına geleni söyleyebilirsin. Kendine de söylenebilirsin. Bir andan sonra bilinçaltında ne varsa kelimelere dökülecek göreceksin. Fakat düşünmeden mantığını aramadan. Hatta belkide yıllar öncesinde bu yargıya ilk vardığın anı bile yakalayabilirsin.
Sevgimle

Muhakkak deneyeceğim bunu, çok teşekkür ederim :)

Alvina 30-03-2013 09:27 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838493)
hoşgeldin arkadaşım, ben de sendeki -kırmızıyla işaratlediğim- hali kazanmaya çalışıyorum y789 İnşallah gönlünce olur...

Çok teşekkür ederim maviinci. Dilerim her ikimiz de istediğimize ulaşırız. :)

SOLAK_ 30-03-2013 09:28 PM

Hoş geldin ;)
Telkinlerin konu başlıkları tam sana göre
Eksiklikler inşallah kapanacaktır
Sevgiyle ...

Alvina 30-03-2013 09:30 PM

Alıntı:

SOLAK_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838497)
Hoş geldin ;)
Telkinlerin konu başlıkları tam sana göre
Eksiklikler inşallah kapanacaktır
Sevgiyle ...

Hoşbuldum. :) Forumu inceledim. Evet tam da eksikliklerimi giderebileceğim telkinler var ve yarından tezi yok dinlemeye başlayacağım inşallah. :)

Sevgiler...

maviinci 30-03-2013 09:32 PM

Ben de teşekkür ediyorum, iyi akşamlar dilerim..:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM.