Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhaba, hayatimdegisti.com :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/622770-merhaba-hayatimdegisticom.html)

Soru.İşareti 30-03-2013 10:46 AM

Merhaba, hayatimdegisti.com :)

Merhaba değerli forum üyeleri. actionsmile Siteden aldığım adıma özel bir Kekemelik telkinini dinlemeye başlayacağım bakalım ne olacak :)

Ayrıca sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var, daha doğrusu fikirlerinizi almak istiyorum. Ben şuan İnşaat Müh. 2.sınıf öğrencisiyim. Bu bölümü okuyorum ama aklımın bi köşesinde hep Bilgisayar Müh. var. Hal böyle olunca okuduğum bölüme odaklanamıyorum. Gelecek hakkında kaygılanıyorum. Tavsiyeleriniz benim için önemlidir onun için bekliyorum :)

mechnegg 30-03-2013 04:06 PM

Cevap: Merhaba, hayatimdegisti.com :)

Merhaba,
Bilgisayar okusan da kaygılansan anlayacağım da, İnşaat okuyup neden kaygılanıyorsun anlamadım? İnşaat mühendisliği kamunun en çok alım yaptığı mühendisliktir.. Bilgisayar müh. kadrosu ise aksine en az açılan kadrolardandır..Bu nedenle bak keyfine :D

Soru.İşareti 30-03-2013 06:19 PM

Güzel yorumun için teşekkür ediyorum mechnegg :)

heromaster 30-03-2013 07:36 PM

Bende ilk başta bilgsayar müh. düşünüyordum ama sonra tavsiye üzerine inşaatı seçtim şimdi bende inşaat 2. sınıf okuyorum...
İlahi akışa güvenmek lazım...

Sevgi ve huzurla...:))

sweeet 31-03-2013 02:39 AM

Bir şey dicem. Bir fırsat bul ve git bilgisayar mühendisliği derslerine katıl sadece orada olmak nasıl bir duygu olurdu onu keşfet bu zor değil imkansız hiç değil. Sonra hala istiyorsan çift anadal imkanı varsa onu araştır veya illa stiyorsan bu bölümü bitirdikten sonra onu da okuyabilirsin.

Işıklı yol 31-03-2013 09:06 AM

Sweeet öğretmen olduğun ne kadar da belli. Ne kadar farklı bakabiliyorsun olaylara, ne harika çözümler düşünebiliyorsun. Gerçekten vizyon sahibi bir insansın. Hayat sana hep harika şeyler getirsin sevgili arkadaşım. Seni tanıdığıma kendi adıma çok memnunum.
İyi ki varsın, iyi ki tanıdım seni.

sweeet 31-03-2013 05:13 PM

Farklı bakış açıları çok şey değiştirir burada, bu forumda öğrendim ben bunu. Sevgiler.

Soru.İşareti 31-03-2013 11:28 PM

Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çokk teşekkür ediyorum :)) yüreğinize sağlık

Alvina 01-04-2013 01:14 AM

Sende kendimi gördüm arkadaşım :) Üniversiteye hazırlandığım dönemlerde kendime bir hedef ve bu hedefime alternatifler belirlemiştim. Nihayet çok iyi bir üniversitede çok güzel bir bölüm kazandım. Hedefim değildi, ama alternatifimdi. Şu an okuduğum bölümde son sınıftayım. Ama aklımın bir köşesinde hedefim olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kaldı. Ve şu an neden olmasın ki diyorum. Neden onu da okumayayım? İçimde hiç bitmeyen bir okuma aşkı var :) Hiç olmazsa Cerrahpaşa'da yüksek lisans yapacağım bunu kafama koydum. Senin de içinde okulu bitirdikten sonra yeniden üniversite okuma hevesi varsa bilgisayar mühendisliğini bir süre ertele, okul bitsin onu da okursun, yeter ki iste. :) Ama bence senin okuduğun bölüm çok güzel ve geleceği de oldukça parlak, şu an ona odaklanmalısın diye düşünüyorum. Başarılar :)

Soru.İşareti 01-04-2013 05:31 AM

Alıntı:

Alvina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838599)
Sende kendimi gördüm arkadaşım :) Üniversiteye hazırlandığım dönemlerde kendime bir hedef ve bu hedefime alternatifler belirlemiştim. Nihayet çok iyi bir üniversitede çok güzel bir bölüm kazandım. Hedefim değildi, ama alternatifimdi. Şu an okuduğum bölümde son sınıftayım. Ama aklımın bir köşesinde hedefim olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kaldı. Ve şu an neden olmasın ki diyorum. Neden onu da okumayayım? İçimde hiç bitmeyen bir okuma aşkı var :) Hiç olmazsa Cerrahpaşa'da yüksek lisans yapacağım bunu kafama koydum. Senin de içinde okulu bitirdikten sonra yeniden üniversite okuma hevesi varsa bilgisayar mühendisliğini bir süre ertele, okul bitsin onu da okursun, yeter ki iste. :) Ama bence senin okuduğun bölüm çok güzel ve geleceği de oldukça parlak, şu an ona odaklanmalısın diye düşünüyorum. Başarılar :)

Bu fikir hiç de fena değil :) Zaten danıştığım birçok kişi de bana öncelikle okuduğum bölümü bitirmeyi tavsiye ettiler. Teşkkürler actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:07 PM.