![]() |
hayatım değişsin merhaba aranıza yeni katıldım. ben uzun zamandır maddi ve manevi yıkıntılar yaşadım, bunları eğer ben yaratıyorsam artık bundan vazgeçmek için buradayım. |
Cevap: hayatım değişsin subliminal telkinleri dinleyin.buradaysanız, bu kapı size açıldıysa dooğru yoldasınız demektir. şu da var ki telkin dinlerken yılmayın.zaman zaman telkinler bilinçaltındaki çamurları ortaya çıkardığı için rahatsız olabiliyorsunuz ama yılmayın. bilinçaltı temizlendikçe, Allah'tan istedikçe çok güzel yollar karşınıza çıkıyor. |
Cevap: hayatım değişsin Ben de 'amin' diyeyim de tam olsun:) Ayrıca kendim yaratıyorum sözü bana çok doğru gelmiyor. Bizim seçimlerimiz doğrultusunda yaratılıyor. Fakat şu da var ki imtihan dünyasında olduğumuzun da bilinciyle başımıza gelen olaylarda sınandığımız, sabrımızın geliştiği ve günahlarımızdan arındığımız düşüncesi bana daha doğru geliyor. Tabi bu benim inancım. Kimseyi bağlamaz yani :) |
Cevap: hayatım değişsin Aramıza hoşgeldiniz.. attığınız bu adımla beraber çok güzel yollar aaçılacaktır önünüze. herşeyin gönlünüzce olması dileğimle..=) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:38 AM. |