Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/622487-merhaba.html)

Bad-ı Saba 31-12-2012 12:33 AM

Merhaba

Ben geldim...Bana özel hazırlanan cd.leri yaklaşık 5 ay önce aldım.bi süre dinledim düzenli olarak tarif edildiği gibi.Kitapları okudum.Ben de fazla bi değişim olmadı.Sonra bıraktım.sonra da banka ekstremde hala taksidini ödediğimi görünce :) bu cd aklıma yeniden geldi.3 gündür dinliyorum öncekinden daha da yoğun olarak.Bazı arkadaşlar mide bulantısı,baş ağrısı ,rüyalardan falan bahsetmiş.Ben de bunların da hiç biri olmadı...sadece biraz huzursuzluk,umutsuzluk,öfke hali gelip gider gibi oldu.Nedir bu bendeki...Bi fikriniz varsa ya da öneriniz paylaşımınızdan zevk duyarım.Teşekkürler...

azraist_24 31-12-2012 08:04 AM

Cevap: Merhaba

Alıntı:

Bad-ı Saba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835269)
Ben geldim...Bana özel hazırlanan cd.leri yaklaşık 5 ay önce aldım.bi süre dinledim düzenli olarak tarif edildiği gibi.Kitapları okudum.Ben de fazla bi değişim olmadı.Sonra bıraktım.sonra da banka ekstremde hala taksidini ödediğimi görünce :) bu cd aklıma yeniden geldi.3 gündür dinliyorum öncekinden daha da yoğun olarak.Bazı arkadaşlar mide bulantısı,baş ağrısı ,rüyalardan falan bahsetmiş.Ben de bunların da hiç biri olmadı...sadece biraz huzursuzluk,umutsuzluk,öfke hali gelip gider gibi oldu.Nedir bu bendeki...Bi fikriniz varsa ya da öneriniz paylaşımınızdan zevk duyarım.Teşekkürler...

Merhabalar Bad- i Saba,

Bu telkinleri gunde kac saat ve nasil ( gece mi gunduz mu - mp3 mu- pc`mi..vs)?

Dinledigin sure icerisinde ofke, mutsuzluk ve huzursuzluk gibi belirtiler ortaya cikmissa bu da bilincaltinin verdigi cevaplardir... Hic fayda gormedigini soyleyemeyiz bana gore....

Ayrica, telkin dinledigin sure icerisinde olumlama + eft + meditasyon vs. uyguladin mi yoksa telkinleri tek mi dinledin yani hicbir sey uzerine eklemeden?

Bu sorularima yanit alabilirsem sana birkac sey tavsiye etmeten memnuniyet duyarim...

Simdilik hoscakal...
actionsmile

Bad-ı Saba 01-01-2013 09:26 PM

Yaklaşık 5-6 saat kadar mp3 ile daha çok akşam ve gece dinledim.bunun dışında bişey yapmadım.şimdiyse 5 gündür evde olduğum süre içinde gün boyu nerdeyse kulaklık kulağımda dolanıyorum.Yine ek bişey yapmadan...Yalnız şu da var ki daha önce saydığım değişimlerin dışında dünden beri migren gibi yalnız bir tarafa vuran bi baş ağrısı biraz oluştu.

Bad-ı Saba 08-01-2013 11:10 PM

Verdiğim bilgilere karşın gerekli yardımı, aydınlatıcı bilgiyi alamadım burda.Buraya kadar mıymış??

sweeet 09-01-2013 12:23 PM

Alıntı:

Hangi kitapları okudunuz? Bu bahsettiğiniz etkiler dalgalanma hissi denen şey olabilir. Onunla ilgili başlıkları okumanızı tavsiye ederim. Diğer bütün etkiler herkeste illa görülmesi gerekir diye bir şart yok. Sabırlı olun telkinleri dinlemeye ve kendinizi izlemeye devam edin. Başaranlar ve hayatındaki bir çok şeyi değiştirenler var siz neden bunlardan biri olmayasınız.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 AM.