![]() |
Herkese selam Bu siteyi nasıl buldum gerçekten anlayamadım.Ama tesadüf olmadığını çok iyi biliyorum.Bundan bir yıl önce bulsaydım bu siteyi burada yazanlara kesinlikle inanmazdım.Oysaki şimdi ruh ikizlerimi bulmuş gibiyim.Ait olduğum,geldiğim yeri çağrıştırıyor buradaki herkes.Yazılan hiçbir şeye şaşırmıyorum ve hayır öyle değil diyemiyorum. İyi ki bulmuşum. Hoş buldum. Ayrıca sormak istediğim bir şeyler var.Telkinleri bilgisayardan dinliyorum.Aynı anda birden fazla telkini açıp dinlemek mümkün mü? Yeni başlayanlar ne kadar süreyle dinlemeli.Belli bir sayısı var mı acaba? |
Cevap: Herkese selam hoşgeldiniz :) |
Cevap: Herkese selam Hoşgeldin Aynı anda birden fazla telkin bilgisayarda dinlenebilir.. Ama yeni başladıysan forum da telkinler nasıl dinlenmeli buraya bak... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ Sevgi ve huzurla... |
Cevap: Herkese selam Hoş geldin dromos. Daha önce aynı anda dinlemeyi deneyenler oldu ama çok fazla telkin bir arada dinlemek beyni yorar. Bana sorarsan sabırlı ol ve telkinleri teker teker dinle. Gelişim dolu günler olsun. Sevgiler. |
Cevap: Herkese selam Teşekkür ederim cevaplarınız için. 3.günden beri kendimi çok mutlu ve hafiflemiş hissediyorum. Aslında forumda belirtilen süreler kadar dinlemeye fırsatım olmuyor.Günde en fazla 3-4 saat dinleyebiliyorum. Buna rağmen bu kadar kısa sürede etkisini göstermesi beni şaşırttı. Acaba psikolojik olarak kendimi mi kandırıyorum. Bu normal mi? 956k |
Cevap: Herkese selam Değişime açık olduğunuz takdirde daha çok verim alırsınız. Siz neye hazırsanız o da sizin için hazırdır. Değişimleriniz istediğiniz gibi olsun. Sevgiler. |
Cevap: Herkese selam ben sweet e katılmıyorum deyişime açık olsanda olmasanda etkisini görürsün sadece süre deyişir degişmemek söz konusu deyil hiç bi ülke istemedi halde ilimünati yani amerika dünyayı bu bu teknikle 30 senede ele geçirdi deyişim kesin ve kaçınılmaz sabretmek gerekir |
Cevap: Herkese selam İlk günlerde bende değişimi hissetmiştim sanki daha özgür, daha rahattım. Daha sonradan eski halime geri döndüm. Şimdi yine rahat davranabiliyorum. Bir dalgalanma söz konusu, ama eminim telkinler bitince ben her zaman rahat ve özgür davranıp kendimi ifade edebileceğim buna inanıyorum. Her şeyin başı inanmakla geçer, bunu sakın unutma. Telkinleri de sakın bırakma, her zaman devam et. Düzeldim desen bile devam et, tam olarak düzelene kadar bunu yapmak zorundasın. En önemlisi de ''kendin için.'' Anlaştık mı? :) Bu arada hoşgeldin bilgi yuvamıza.. :) |
Cevap: Herkese selam Alıntı:
|
Cevap: Herkese selam hayır canım tabikide katılıyorum sölemek istedigim hızlı yada yavaş kaçınılmaz son deyişicegidir |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 AM. |