Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Yardım.. Panik atak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/621953-yardim-panik-atak.html)

Baris 19-09-2012 11:11 AM

Yardım.. Panik atak
 
şu an panik atak gibi bişe geçiriyorum. dün geceden beri zor durumdayım, dua ve enerjilerinizi bekliyorum.

ezgiyamur 19-09-2012 02:56 PM

Cevap: Yardım.. Panik atak
 
Merhaba Baris,panik atak olduğundan emin misin?Allah yardımcın olsun..Ama sorunun ne olduğuna dair teşhis koymadan çözüm yoluna gidemezsin.Öncelikle bir pedagog'a gidip sorununu anlatmalısın.
Eğer panik atağın varsa 2 tane kitap önerebilirim.Oya Özdilek-Panik Ataktan Nasıl Kurtuldum///Prof.Dr. Erhan Bayraktar-Hoşça Kal Panik.
İkinci kitabı elime alıp inceledim teknik olarak panik ataktan nasıl kurtulunabileceğini anlatıyor.Güzel bir kitap..Bu hastalığı nasıl atlatman gerektiğiyle ilgili net'ten daha önce atlatmış olan insaların yazılarını oku.Anladığım kadarıyla hastalığın yeni başlamış.Erken farkına vardığın için şansılısın.Tabii hastaysan.Bilemiyorum doktora gidip
öğrenmen gerek önce!Kendini kesinlikle eve kapatma.Sitresli ortamlardan,filimlerden v.s uzak dur.Bir kağıda eskiden yapabildiğin şeyleri ve şimdi yapamadığın şeyleri not al.Kolaydan zora doğru yapmaya başla..Her yaptığın şeyde hastalığın üzerine balyoz gibi indirmiş olucaksın..Ve yavaş yavaş yok olucak..Eski hayatında ne yapıyorsan onu yapmaya devam et.Kendini kısıtlama.. Başarıcaksın ;)

Baris 21-09-2012 09:46 AM

Cevap: Yardım.. Panik atak
 
mideden kaynaklı bi problemin kalbe vurmasıymış yaşadığım durum. Yine de teşekkürler. Konuyu da yanlış yere açmışım. Teşekkürler. konu silinebilir..

sweeet 22-09-2012 09:35 PM

Cevap: Yardım.. Panik atak
 
Geçmiş olsun stres seviyenize dikkat etmenizi öneririm. Çünkü genellikle sinir ve stres mideye zarar verir.

Sevgiler.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.