Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Şimdi değişim zamanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/621687-simdi-degisim-zamani.html)

beyza95 07-09-2012 03:40 PM

Cevap: Şimdi değişim zamanı

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829685)
Sabır beyzacım sabır lazım önce. Biraz da sana bağlı bu dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor. Bazı etkileri hemen görülebilir. Dinle ve gör sonra da bizimle paylaş. Merakla bekliyoruz güzel haberlerini.

inşallah :) ben çok inançlıyım zaten bu telkin olayı çok kafama yattı.o yönden sıkıntı yok.ama merak ediyorum işte mesela genel sonuçlara bakarsak etkisi hakkında ne söyleyebiliriz.

sweeet 08-09-2012 12:51 AM

10 gün ve günde 7-8 saat dinlenmeli canım ama yanında kendine güven de dinlemek sakıncalı olmaz diyorlar ben öyle yapmadım ama kendine güvenin olumlu etkilerini kısa zamanda görmüştüm. Üçünü minimum 21 gün dinle. Sonra devam edip etmeyeceğine sen karar ver. Etkisini görmen muhtemel.

beyza95 22-09-2012 01:39 PM

ben özlem hanımla irtibata geçtim onunla konuştum anlattım herşeyi ve anlattığım sorunlarıma göre bana bir telkin cd seti gönderecek,bana özel. bundan önce 10 gün kendine güven suçluluk ego dinlemeliymişim.bunun yanında bana mail adresimden bazı ödevler gönderecekmiş.onları da uygularsam iyi olacağım.ya bide bi sorunum var mp5imde müzik listesi oulşturamıyorum ben gece yatmadan önce kulaklıkla dinliyorum.mp5ime bi kendine güven bi suçluluk bi ego hep böyle tekrarlayacak bi liste oluşturmak istiyorum ama yapamıyorum.bu konuda bi bilginiz varsa ? şimdiden teşekkürler... :)

sweeet 22-09-2012 06:28 PM

İki telkini bir müzik programı aracılığı ile birleştir aynı şarkıyı tekrarlasın dursun. Yapabilir misin?

beyza95 22-09-2012 10:39 PM

sanırım yapamam.siz nasıl dinliyorsunuz?

beyza95 23-09-2012 01:03 PM

ya bide okuduqum bazı yorumlarda telkinlerin kötü yan etkileri olmuş,sşnşr öfke patlaması falan,baş ağrısı,ya kendime kötü bişi olacak die korkuyorum,acaba hata mı ediyorum :( ? belkide herkesin bünyesine ii gelmiyodur? bendeki etkisi başka bi şekilde olabilir mi acaba ? ne biliyim zaten bnm panik atağım var bana kötü gelmesin? bide ben 5 gün falan dinledim sonra mp3 lerim silindi,ara verdim tekrar başlicam bi sakıncası olur mu ? ya bide bana etki edip etmediğini nası anlicam?..çok soru sordum ama idare edin :(..

sweeet 23-09-2012 07:08 PM

Endişenlenmek senin enerjini düşürür canım baş ağrısı nedir ki biraz ağrı güzel sonuçlar için çekilebilir bana göre. Ki bunlar herkeste her zaman görülmüyor. Ben telefondan dinliyordum geceleri şimdi bıraktım kendime bir müzik kutusu alıcam. Onla odamda her an telkin listemi dinleyebilirim diye düşünüyorum. Bence telkinleri birleştirebilirsin. Mp3ünde ayarı bul ondan mutlaka liste tekrarlama seçeneği vardır. Liste yuapamıyorum dedin telkinleri at o kendi listelesin şarkılar dönsün dursun o da olur.

beyza95 24-09-2012 03:07 PM

tamam öyle deniyim.telkinlerin etkileriden bahsedebilir misiniz? nasıl farkedeceğim değişimi.bide beni doğduğum çevreye karşı dikbaşlı isyankar uçuk biri yapmaz umarım.yaşadığım hayatı kabulllendirmesini istiyorum.

sweeet 24-09-2012 03:14 PM

Baş ağrısı, mide bulantısı, çok su içme ihtiyacı, sindirim sistremişnin düzene girmesi vs. gibi etkiler görülebiliyor. Rüyalarda netleşme ve değişim. Senin korkuların ve endişelerin çok başlı senin içinde öyle olabilecek bir potansiyel varsa ve bunu bastırıyorsan olabilir. Ama sen adın gibi hanım hanımcık cici bir kızsan hiç bir şey olmaz. Karakterin belli bu telkinler senin potansiyelini arttırmak üzere çalışacaktır. Artık kurtul canım bu endişelerin senin değişimini yavaşlatacak. Yürüyüşün ve duruşunda ilk değişimler fark edilir diğer yandan değişen iç sesini dinleyerek anlarsın en güzel ne kadar değiştiğini.

beyza95 24-09-2012 06:55 PM

yanlış anlamayın bnm inancım tam ben bu telkinleri uygulayarak kurtulucam bu panik atak ve depresyon illetinden.ilaçlardan şimdiye kadar bi yarar görmedim.subliminal mesajlarla bilinçaltını boşaltmak en iyisi.zaten panik bozukluğun yani anksiyete nin anlamı (aşırı endişe ve korku) bu korkularımı da ilaçlar değil bu mesajlar silecek buna eminim..:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM.