![]() |
Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum Merhabalar herkeze, tesatüf eseri bu sitedeyim biraz araştırdım çok hoşuma gitti ve telkin dinlemeye karar verdim. Ego ve suçluluk telkinlerini dinlemek istiyorum ama günde kaç saat dinlemeliyim? tam olarak sanırım bu ikisini birlikte dinlemeliyim ama gün içerisinde 8 saat dinlemem gerekiyosa 4 saat ego 4 saatte suçluluğumu dinlemem lazım? beni aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. |
Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum Alıntı:
Telkinlerde öncelik ego ve suçluluk başta geliyor bunu günde 8 saat koşulu ile 21 gün dinlemeni tavsiye ederim suçluluk telkininini 1 hafta kadar da dinleyebilirsin ; 21 gün tamamlandıktan sonra kendine güveni ekleyip ve suçluluğu çıkarıp ego+kendine güveni dinleyebilirsin böylelikle her 21 günde bir başka telkinler ekleyip çıkarabilirsin.. Teliknlerin gece dinlenilmesini (yani uykuda) tavsiye ediyoruz. Hoparlör olursa daha iyi İlk haftadan itibaren etkilerini göreceksin bu etkileri bizimle paylaşmak istersen bi günlük açıp takibe alabilirsin gün gün değişimlerini ; 1 yıla yakındır dinliyorum muhteşem etkileri ve değişimleri var mutluluk ve sevgi ile |
Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum 4+4 ayrı saat değil de liste halinde dönüşümlü bir ego bir suçluluk şeklinde toplam 8 saat dinlenilmesi tavsiye ediliyor. Biz öyle yaptık hayrını gördük. :D Aramıza hoş geldiniz. Hem kendiniz hem de bizim için ne hoş bir tesadüf. Bayram hediyesi sayabilirsiniz kendinize bu keşfi. Sevgiler. |
Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum kendime ve herkese sevgi dolu Merhabalar sanırım doğru yere yazıyorumdur mesajı sevgiyle kalınızhappy6 |
Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum Eveeet doğru ve en kısa yerden yazmış olmalısın. :) Oucik Reply = hızlı yanıt |
Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum Hoşbuldum, teşekkür ederim solak :) cevabınla beni aydınlatın için. |
Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum Alıntı:
|
Cevap: Yeniyim arkadaşlar ve yardım istiyorum 1 hafta ya da 10 gün günde 8 saat olmak üzere suçluluk+ego liste şeklinde dinlenir. Sonra İstersenizsuçluluğu çıkarıp yerine kendine güven koyup bu süreci 21 güne tamamlayabilirisiniz. Yani ikinci liste ego- kendine güven. 21 günden fazla da dinleyebilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 AM. |