Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Herkese meraba:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/621406-herkese-meraba.html)

anlatilamayan 04-08-2012 11:39 PM

Herkese meraba:))

Merhaba arkadaşlar:)Ben yeni üye oldum siteye.Biraz gezindim,anlamaya çalıştım.Ego ve suçluluk telkinlerini bu gece dinlemeye başlıyorum.Bu telkinleri ne kadar dinledikten sonra başka telkin ekleyebilirim?Suçluluk telkinini çıkartabiliyorum sanırım,tam emin olamadım.İlk telkini ekledikten sonra ne kadar süre ile ikinci telkini ekleyebilirim ve listeyi ne kadar genişletebilirim?Buna cevap olarak forumda yavaş yavaş ekleyiniz yazıyor,ama bu süre tam olarak ne kadardır? Bilgili arkadaşlardan yorumlar bekliyorum,teşekkürler:)Herkese sevgiler:)cat3500

Mahalle Muhtarı 04-08-2012 11:52 PM

Cevap: Bir el atın..

Öncelikle hoşgeldin Hacı Rafık actionsmile

Ego+Suçluluk en 1 hafta dinlenilmesi gerekiyor. Ama bence sen 10 gün falan dinlemeye çalış, etkileri daha hızlı olur.

1 hafta-10 gün geçtikten sonra başka telkinler ekleyebilirsin. Suçluluk telkinini listeden çıkarabilirsin. Ancak Ego listende temelli olarak kalsın. Ego lokomotif telkindir. Maksimum 4 telkin eklemeni öneririm. (EGO + HERHANGİ 4 TELKİN) Listene çok fazla telkin eklersen göreceğin etki çok geç olur.

Yavaş yavaş ekleyin deniyor. Bu süreye sen kendin karar vereceksin. Diyelim ki sınav heyecanı telkinini ekledin ve 1 ay dinledin. Sonra fark ettin ki sınavlarda daha rahatsın. O zaman bu telkini çıkarıp başka telkinler ekleyebilirsin.

MAHALLE MUHTARLIĞI SÜPERSONİK MESAJ YANITLAMA EKİBİ sundu.

hatiicee 04-08-2012 11:54 PM

Cevap: Herkese meraba:))

Aramıza hoşgeldin:)) Deneyimli arkadaşlar telkinler konusunda yardımcı olacaklardır.Umarım en yakın zamanda telkinlerin faydasını görürsün.Mutlu forumlar:)))

anlatilamayan 05-08-2012 12:04 AM

Çok teşekkürler arkadaşlar,bu kadar kısa sürede cvp beklemiyordum.Saolun:)Ben 2 hafta ego+suçluluk dinleyip sonra suçluluğu çıkarıp sf ve kilo verme telkinlerini eklemeyi düşünüyorum.Ama kendine güven,başkalarının düşüncelerini önemsememe gibi telkinleri de dinlemeyi istiyorum.Onları ne zaman eklemem uygun olur diye sorsam bir de?Kafam biraz karışık,kusura bakmayın..ilginize teşekkürler:)Çok sıcak bir karşılama oldu gerçekten kiss3

anlatilamayan 05-08-2012 12:32 AM

Arkadaşlar,mantığı bir kere anlasam sonra soru sormama gerek kalmayacak zaten.Yeni olduğum için emin olamıyorum sacedece.Rehber bölümünü de inceledim,ama çok genel ifadeler var.Biraz aydınlatsanız?coffe2

sweeet 05-08-2012 12:33 AM

Hoş geldiniz aramıza. Telkin listenize SF yi eklemeden önce onun yerine sosyallik arttırıcı ile bir ön deneme de yapabilirsiniz. Eğer gelişmeleri yeterli bulmazsanız o zaman SF yi eklersiniz. Bu benim önerim. Sosyallik arttırıcının çok güzel etkileri oluyor insan ilişkileri konusunda.

Gelişiminiz daim olsun. Sevgiler.

sweeet 05-08-2012 12:45 AM

Bir listeyi dinleme süresi olarak 21 gün verebilirsiniz kendinize. Ama etkilerini daha kısa veya daha uzun sürede görmek mümkün. Telkinleri dinlerken kendinizde olan düşünce ve davranışlarınızdaki değişimleri izleyin böylece istediğini noktaya geldiğinizde listenize başka telkinleri ekler veya çıkarabilirsiniz.

anlatilamayan 09-08-2012 07:39 PM

Allah allah,gunlugum silinmis.Niye oyle oldu anlamadim.Neyse bi ara bi gunluk acarimm4897

SOLAK_ 09-08-2012 08:31 PM

Alıntı:

anlatilamayan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827540)
Allah allah,gunlugum silinmis.Niye oyle oldu anlamadim.Neyse bi ara bi gunluk acarimm4897

Alıntı:

Işıldayan Safir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827487)
Biz buradayız merak etmeyin. Teknik bir sorun nedeniyle eski yedeği yüklemek zorunda kaldık.

Sevgiler.

Sevgilerimizle956k956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 AM.