![]() |
kocaman bir merhaba; ben de bu ailenin yeni bir üyesiyim. merhaba demek istedim, bir de sanırım neler yapılır burada nasıl olunmalıdır pek bilmiyorum ama alışacağımı düşünüyorum. iyi günler geçirmeniz dileğiyle.. k8908 |
Cevap: kocaman bir merhaba; Ne iyi ettiniz hoşgeldiniz yanımıza. Burada dertleşilir. Burada aile sıcaklığında paylaşımlar yapılır. Zaten mevcut paylaşımlarla bir bilgi deryasıdır forumumuz. Oku oku bitmiyor içindeki güzellikler. Yeni güne gelen yeni paylaşımlar ve umut dolu yeni üyeler, derdine derman arayanlar, mutluluklarını ve gelişmelerini paylaşanlar... Bence burası olduğunuz gibi olmanız gereken başka hiç bir şey gerekmeyen bir yer. Telkinleri dinleyebilirsiniz. Günlük açıp yaşadığınız gelişimleri bizlerle paylaşabilirsiniz. Telkinlerle ilgili daha çok bilgi edinmek için rehber bölümünü okumakla işe başlayabilirsiniz. Dİkkat forum tatlı ve faydalı bir bağımlılık yaratabilir. İyi forumlar olsun. İyi ki varsınız. Sevgiler. |
Cevap: kocaman bir merhaba; çok teşekkür ederim, ben de kişisel gelişim ile ilgili günlük tarzı (yararlı olmak adına) bir blog tutmaktaydım, o konularla ilgili de merak ettiklerinin olursa cevaplayabilirim. Ve evet site çok güzel gez gez bitiremiyorum sonra oradan oraya derken kayboluyorum sitede :D |
Cevap: kocaman bir merhaba; Aramıza hoşgeldin:)) Gerçekten bu forum tatlı ve faydalı bir bağımlılık yaratabiliyor:)) Mutlu forumlar olsun:)) |
Cevap: kocaman bir merhaba; Alıntı:
Hoşgeldiniz ailemize k8908 |
Cevap: kocaman bir merhaba; alıntı yapmayı becerebilseydim :)) alkışlarla süslerdim cümlenizi sweet :)) "Bence burası olduğunuz gibi olmanız gereken başka hiç bir şey gerekmeyen bir yer." |
Cevap: kocaman bir merhaba; Alıntı:
Alıntı yapacağınız cümleleri seçip , üzerinde bu : http://www.hayatimdegisti.com/forum/...itor/quote.gif butona tıklayın. |
Cevap: kocaman bir merhaba; Hepinize çok teşekkür ediyorum, mutlu ettiniz beni.. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM. |