Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Herkeze merhaba :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/620855-herkeze-merhaba.html)

occurr 07-03-2012 12:25 PM

Herkeze merhaba :)

uzun bir aradan sonra sigara bırakmak için yeniden burda buldum kendimi daha önce istikrarlı davranmadım ve erken pes ettim yeniden sizlerle, desteklerinizle, denemek istiyorum :)

azraist_24 07-03-2012 10:45 PM

Cevap: Herkeze merhaba :)

Alıntı:

occurr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821446)
uzun bir aradan sonra sigara bırakmak için yeniden burda buldum kendimi daha önce istikrarlı davranmadım ve erken pes ettim yeniden sizlerle, desteklerinizle, denemek istiyorum :)

Tekrar hosgeldini o halde...

Size sigarayi birakma ile ilgili olumlama orneklerini sunuyorum, calismanizi dilerim....

Ben sigara kullanmam. Her nefes alışımda ciğerime dolan hava bütün hücrelerime güç ve ışık veriyor. Onları arıtıp güçlendiriyor. Her nefes alışımda ciğerlerime dolan hava bana sükunet ve huzur veriyor. Huzur...ve sükunet....Huzur...Nefes alıyor ve rahatlıyorum.
Bütün organlarım bu şölenden nasibini alıyor. Özellikle ciğerlerim. Onların tertemiz oluşunu izliyor gibiyim.Yeşil görkemli bir ağaç gibi.
Sigara kullanmayan biri olarak kendimle gurur duyuyorum. Hayatı seviyorum. Kendimi seviyorum.
Sigara kullanmıyor olmak benim kişiliğime, hayat amacıma çok uygun düşüyor.
Her geçen gün cildimin parlaklaştığını, dişlerimin beyazladığını ve gençleştiğimi görebiliyorum.
Tüm duyularım açık ve güçlü. Tat alma duygum,
koku alma duygum olağanüstü artıyor. İşitme duygum ve hatta dokunma duyum bile açıldı.
Ben kendi koyduğum hedeflere kolaylıkla ulaşan biriyim. Hayatım bundan sonraki döneminde yeni hedefler, heyecanlar ve mutluluklar için sigarayı bırakmış olmak büyük bir işaret.
Bana zarar verdiğini bildiğim bir alışkanlıktan kurtulmak, bana büyük bir güven duygusu veriyor. Hayatımın kontrolünün elimde olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.
Sigara kullanmayan birisi olmak benim için kolay. Herşeyden önce böyle doğmuşum ve bu benim doğal halim. Doğal halime dönmek benim için çok kolay.
Her gün gençleştiğimi hissediyorum. Aynaya baktığımda bunu açıkça görüyorum. Bakışlarım daha parlak ve canlı. Yürüyüşüm, hareketlerim dinamizm dolu. Şimdiden kendimi bu çaba için tebrik ediyorum.
Muntazam yoga yapan,iyi beslenen ve kendine dikkat eden biri olarak sigarayı da bırakmak kişiliğime çok uygun düşüyor.
Sağlam ve rahat nefesler aldıkça rahatlıyorum. Konsantrasyonum güçleniyor.
Bilinçaltım tüm detayları biriktirip topluyor. Bu yüzden hatırlamak istediğim herşey kolaylıkla aklıma gelir.
Huzur,
sağlık ve mutluluk benim doğal halim.girlhaha

occurr 09-03-2012 11:17 AM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821459)
Aramıza hoşgeldiniz :) Sigarayı isterseniz bırakabilirsiniz.Yeter ki kararlı olun ve bırakacağınıza inanın.

çok teşekkür ederim desteğin için çok hoşbuldum :)

occurr 09-03-2012 11:20 AM

[QUOTE=azraist_24;821473]Tekrar hosgeldini o halde...

Size sigarayi birakma ile ilgili olumlama orneklerini sunuyorum, calismanizi dilerim....

[FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Ben sigara kullanmam. Her nefes alışımda ciğerime dolan hava bütün hücrelerime güç ve ışık veriyor. Onları arıtıp güçlendiriyor. Her nefes alışımda ciğerlerime dolan hava bana sükunet ve huzur veriyor. Huzur...ve sükunet....Huzur...Nefes alıyor ve rahatlıyorum.
Bütün organlarım bu şölenden nasibini alıyor. Özellikle ciğerlerim. Onların tertemiz oluşunu izliyor gibiyim.Yeşil görkemli bir ağaç gibi.
Sigara kullanmayan biri olarak kendimle gurur duyuyorum. Hayatı seviyorum. Kendimi seviyorum.

öncelikle çok teşekkür ederim bu güzel ve anlamlı desteğin için bu telkini devamlı okumalı ve benimsemelimiyim? yada sigara bırakma tekinlerini dinlemem yeterli mi? şuanda mutluluk telkinini indirdim dinliyorum içim coşuyor olumsuz tüm şartlara rağmen :)

occurr 09-03-2012 11:22 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821473)
Tekrar hosgeldini o halde...

Ben sigara kullanmam. Her nefes alışımda ciğerime dolan hava bütün hücrelerime güç ve ışık veriyor. Onları arıtıp güçlendiriyor. Her nefes alışımda ciğerlerime dolan hava bana sükunet ve huzur veriyor. Huzur...ve sükunet....Huzur...Nefes alıyor ve rahatlıyorum.
Her geçen gün cildimin parlaklaştığını, dişlerimin beyazladığını ve gençleştiğimi görebiliyorum.
Tüm duyularım açık ve güçlü. Tat alma duygum,
koku alma duygum olağanüstü artıyor. İşitme duygum ve hatta dokunma duyum bile açıldı.
Ben kendi koyduğum hedeflere kolaylıkla ulaşan biriyim. Hayatım bundan sonraki döneminde yeni hedefler, heyecanlar ve mutluluklar için sigarayı bırakmış olmak büyük bir işaret.
Bana zarar verdiğini bildiğim bir alışkanlıktan kurtulmak, bana büyük bir güven duygusu veriyor. Hayatımın kontrolünün elimde olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.
Sigara kullanmayan birisi olmak benim için kolay. Herşeyden önce böyle doğmuşum ve bu benim doğal halim. Doğal halime dönmek benim için çok kolay.
Her gün gençleştiğimi hissediyorum. Aynaya baktığımda bunu açıkça görüyorum. Bakışlarım daha parlak ve canlı. Yürüyüşüm, hareketlerim dinamizm dolu. Şimdiden kendimi bu çaba için tebrik ediyorum.
Muntazam yoga yapan,iyi beslenen ve kendine dikkat eden biri olarak sigarayı da bırakmak kişiliğime çok uygun düşüyor.
Sağlam ve rahat nefesler aldıkça rahatlıyorum. Konsantrasyonum güçleniyor.
Bilinçaltım tüm detayları biriktirip topluyor. Bu yüzden hatırlamak istediğim herşey kolaylıkla aklıma gelir.
Huzur,
sağlık ve mutluluk benim doğal halim.girlhaha

öncelikle çok teşekkür ederim bu güzel ve anlamlı desteğin için bu telkini devamlı okumalı ve benimsemelimiyim? yada sigara bırakma tekinlerini dinlemem yeterli mi? şuanda mutluluk telkinini indirdim dinliyorum içim coşuyor olumsuz tüm şartlara rağmen :)

prenses1 09-03-2012 11:50 AM

tekrar hoş geldiniz...
mutlu paylaşımlar diliyorum..

occurr 09-03-2012 12:00 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821545)
tekrar hoş geldiniz...
mutlu paylaşımlar diliyorum..

çok teşekkür ederim prenses birşey diyimmi bende senin günlüğünü okuyordum ne harika yazmışşın ne kadar mutlusun ve aklımdan şunu geçiriyordum ben nerden başlamalıyım :)) sizler daha deneyimlisiniz lütfen destek olun benm ufak sorunlarım var birincisi sigarayı bıraktım konu hep bunun üzerine dönüyor diğeri stresli bir işim var ve müdürüm çok kaba ve sorunlu çokça üzülüp sinir olduğum oluyor, bu arada taam müdürüm yazarken o geldi az önce yanıma :)) neyse yaza düğünüm var evlenicem eksikler var ve iyi olsun istiyorum lütfennnn bir yol çözüm nerden başlamalıyım ne dinlemeliyim sevgiyle kal..

azraist_24 12-03-2012 10:14 AM

Canim,

Tabi ki sadece telkin dinleyerek de yol katadebilirsin ama bu olumlama cumlelerini de gun icerisinde her bos aninda tekrar ete sansin var ise bilincaltini istedigin duruma daha kolay inandirabilirsin, zaten amacimiz da bu degil mi:))))y789

occurr 12-03-2012 06:18 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821716)
Canim,

Tabi ki sadece telkin dinleyerek de yol katadebilirsin ama bu olumlama cumlelerini de gun icerisinde her bos aninda tekrar ete sansin var ise bilincaltini istedigin duruma daha kolay inandirabilirsin, zaten amacimiz da bu degil mi:))))y789

yine yeniden teşekkür ederiimm :))

occurr 12-03-2012 06:18 PM

Alıntı:

Canim,

yine yeniden teşekkür ederiimm :))

occurr 12-03-2012 06:19 PM

Alıntı:

Canim,

yine yeniden teşekkür ederim:))

occurr 12-03-2012 06:20 PM

Alıntı:

Canim,

yine yeniden teşekkür ederim:))

seolara 16-03-2012 02:35 AM

çay makinaları küçük şirketlerden büyük yemek firmalarına kadar her türlü ihtiyaçları karşılamaktadır. Remta Marka çay makinası 304 krom 18/10 paslanmaz çelikten dizayn edilerek, Otomatik ısı kontrol sistemi ile tasarrufludur. Ayrıca en önemli unsurları güvenlik konusuna gelince cihazın su haznesinde su kalmadığında elektriği otomatik keserek sesli ve ışıklı uyarı verir. Bir diğer ürünümüz tost makinesi; 8 - 12 - ve 20 dilimlik olarak dizayn edilmiş ve gazlı elektrikli modelleri ile alternatif kullanımlara uygundur. Avrupa normlarına uygun olan bu tost makinası yüzeyleri düzgün kalın döküm ızgaraları ile kaliteli ve hijyenik kulanımlar sağlamaktadır. Şimdi sırada beni en çok heyecanlandıran Türkiye' nin ilk tamamen çelikten üretilmiş portakal sıkma makinası yer almaktadır. Eski model kollu insan gücü isteyen ve pratik olmayan bu ürünlere kıyasla hızlı ve çok iyi dizayn edilmiş süzgeçleri sayesinde posalarını meyve suyu ile karıştırmayan Porsmak portakal sıkma makinası sık kullanımlar için kaliteli sağlıklı mutlak çözümler sunmaktadır. Türk kültürünün vazgeçilmez damak zevki döneri sevmeyenimiz pek yok gibidir. 1 radyandan 5 radyana kadar üretilen elektrikli ve gazlı modelleri ile satışa sunulan döner makinaları paslanmaz çelikten üretilen matorlu ve motorsuz modelleriyle seri kullanımlar için kolaylık sağlamaktadır. döner makinası gazlı modellerde ki emniyet ventili sayesinde güvenlik üst seviyede tutulmuştur. Bu Blog konumuzda çay makinası olarak sizlere Endüstriyel Mutfak Ürünleri hakkında sizlere kısa bilgiler vermeye çalıştık. Bu ürünlerle ilgili daha detaylı bilgileri web sitelerini ziyaret ederek edinebilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 PM.