![]() |
Umarım hoşgelmişidir:) Bursa'da yaşayan serbest meslekle uğraşan bir insan evladıyım. Bu aralar duygularımda bir karmaşa hissetmeye başladım ve nette gezerken bu siteye denk geldim.Umarım faydasını görürüm diyorum ve 2012 nin bu ikinci gününde herkese mutlu bir yıl diliyorum. |
Cevap: Umarım hoşgelmişidir:) 2012'nin sana en güzel hediyesi bu site olmalı sanırım. hoş geldin :) |
Cevap: Umarım hoşgelmişidir:) Hoş geldin yeni yılda; yepyeni ve güven dolu duygularla devam etmeni dilerim |
Cevap: Umarım hoşgelmişidir:) Hoş geldin,sana da iyi yıllar.Yeni yılda duygu karmaşasını geride bırakıp,isteklerine kavuşman dileğiyle.:) |
Cevap: Umarım hoşgelmişidir:) Alıntı:
Inan bana burda olduguna pisman olmayacaksingirlhaha Her zaman sorularina cevap vermekten mutluluk duyacagiz, Mutlu paylasimlar, Arzu |
Cevap: Umarım hoşgelmişidir:) Hoşgeldiniz. Mutlu huzurlu, keyifli ve faydalı paylaşımlar diliyorum. Umarım karmaşanızı çözümlersiniz. Sevgi ve saygı ile... |
Cevap: Umarım hoşgelmişidir:) Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. |
Cevap: Umarım hoşgelmişidir:) Hoş geldiniz :) |
Cevap: Umarım hoşgelmişidir:) hoşgeldin.gelmekle çok iyi yaptın.keşke imkanım olsa da 24 saat burda kalabilsem diyorum ben.:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM. |