Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   merhaba arkadaşlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/620346-merhaba-arkadaslar.html)

bugra67 24-12-2011 09:04 PM

merhaba arkadaşlar

actionsmile herkese selamlar

sitenin içeriği hoşuma gitti bu yüzden üye olamaya karar verdim telkinleri hangisinden başlayıp dinlemem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

bende deprosyanda olanlar kafilesindeyim mutsuzum içim huzursuz yaşadığım olaylar hayattan artık tat almamama sebebiyet verdi ne yapmalıyım ?....... olumlama yapıyorum ama işe yaramıyor 4897 bu sitenin bana huzur vereceğini düşünüyorum blissyşimdiden hepinize teşekkürler

Hayat, bir oyuna benzer; istediğimiz kartları elde etmek elimizde değildir, ama oynamak elimizdedir

_jenny_ 24-12-2011 09:06 PM

Cevap: merhaba arkadaşlar

hoşgeldin buğra bence öncelikle mutluluk telkiniyle başlamalısın ..

Janer 24-12-2011 09:09 PM

önce ego ve suçluluk telkinlerini 1 hafta dinle daha sonra diğerlerinden ismi sana uygun olanları ekleyerek git .. ilk olarak bunlardan başlaman her zaman tavsiye edilir ..

ayrıca gece yatarken dinlemeni ve dinleyebildiğin kadar uzun süre dinlemeni tavsiye edebilirim ..

*Telkinlerin içeriğini oku bence .. ne dinledğini bilerek dinlemek daha iyi olur ..

Janer 24-12-2011 09:12 PM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814736)
hoşgeldin buğra bence öncelikle mutluluk telkiniyle başlamalısın ..

Kuru mutluluk yetmeyebilir bazen ... mutsuzluğun altında yatan sebeplere inmek gerekir ..

bugra67 24-12-2011 09:13 PM

hoşbulduk actionsmile
teşekkürler _jenny_
önerini değerlendiricem

_jenny_ 24-12-2011 09:15 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814738)
önce ego ve suçluluk telkinlerini 1 hafta dinle daha sonra diğerlerinden ismi sana uygun olanları ekleyerek git .. ilk olarak bunlardan başlaman her zaman tavsiye edilir ..

ayrıca gece yatarken dinlemeni ve dinleyebildiğin kadar uzun süre dinlemeni tavsiye edebilirim ..

*Telkinlerin içeriğini oku bence .. ne dinledğini bilerek dinlemek daha iyi olur ..

benim fikrim bu..seninkinede saygı duyuyorum tabiki
sevgiyle kal
:)

bugra67 24-12-2011 09:18 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814738)

teşekkür ederim senin önerin daha mantıklı geldi bu şekilde başlarsam sanırım daha iyi olur seninde dediğin gibi

Kuru mutluluk yetmeyebilir bazen ... mutsuzluğun altında yatan sebeplere inmek gerekir ..

alakan için sanada tekrar teşekkürler jennyactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 AM.