![]() |
Cevap: herkese merhabaa :) Alıntı:
Mükemmeliyetçilik bende de var.. Aslında doktora gitmeden kendim çözmek istiyorum ancak ağladıktan sonra korktum ve bu istek oluştu.. psikiyatri yerine psikologa gitmek daha iyi olabilir çünkü ilaç tedavisi bana da saçma geliyor. yutulan bi hap nasıl düşünce değiştirebilir? uyku problemim yok Allah a şükür..Tabii ilaç içip çok faydasını da gören vardır belki ama kendim çözebilirsem bu beni daha güçlü kılacaktır.. Yorumun için teşekkürler seni de başarından dolayı kutluyorum25889 darısı başımaaa :):) sevgiler.. |
Cevap: herkese merhabaa :) Alıntı:
Bu arada iyileşme yolundaki altın kuralı söyleyeyim, seni üzen herşeyden kaçın. |
Cevap: herkese merhabaa :) Hosgeldin melodice : ) Arkadaslarimiz sagolsun sana detayli sekilde aciklamislar. Bence hic bir endisen olmasin cunku yan etkisini gormus olsaydik burada yaziyor olmazdik. Guzel degisimler diliyorum.. |
Cevap: herkese merhabaa :) arkadaşlar bugün yine telkin dinledim ve akşam sevgilime anlattım tüm sorunlarımı beni öyle anlayışla ve sevecenlikle karşıladıki ona tekrar aşık oldum : )) ama şöyle bi durum var takıntı olarak aklıma geliyor ya telkinler kötü içerikliyse gibi bunuda yenmeye çalışıyorum. Başaracağım başaracağımm başka yolu yokkk!! Psikologa da gidip tüm dertlerimi anlatmayada karar verdim.. dün telkine başlayıp anneme anlatmama bugün sevgilime anlatmam tellkin etkisimiii sorunlarıma yöneldiğim için taşma ve patlama noktasımı bilemiyorum ama omuzumdan bi yük kalktıgı kesin;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 AM. |