![]() |
Merhaba arkadaslar : ) Siteyi iki hafta once kesfettim ve hemen uye oldum fakat yazmak icin biraz beklemek istedim en azindan bendeki degisiklikleri paylasmak adina... Acikcasi fazla bisey olmadi bende, ama illaki 2 hafta icinde cok buyuk degisiklikler olacak diye beklemedim, cunku sonra bisey olmazsa inancinizi yitirip birakiyorsunuz. Ben sadece normal muzik dinliyormus gibi yaptim.Bir cok arkadasimizin dedigi seyleri az bucuk bende yasadim ama abartilacak sekilde degil. En cok uykuma yaradi galiba cunku geceleri uykum zor gelir ama simdi kulakligimi takip gayet guzel bi sekilde uyuyorum : ) Buarada olumlamalarda yapiyorum kendime, bazen inanmiyor olsamda yinede sanki icimde bi ses biseylerin degistigini/degisecegini soyluyor : )) Bugun 2. haftam bitti ve sucluluk telkinini cikartip yerine kendine guveni ekledim.. Tesekkur ediyorum oncelikle site yoneticisine ve sizlere... Yeni degisikliklerle gorusmek uzere simdilik hoscakalin t678 |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) Merhabalar. Olumlama yaparken inanacağınız olumlu cümleler seçmekönemlidir çünkü inanç olumlamanın etkisini arrtıracaktır. Değişimleriniz istediğiniz şekilde en yüksek hayrınıza olacak şekilde gerçekleşsin. Mutlu paylaşımlar... |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) Hoşgeldiniz, Mutlu Paylaşımlar sapkal89 |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) Hosbulduk : ) tesekkurler Tabiki inanilarak yapilan olumlamalar daha etki yapiyor ama arastirdigim kadariyla inanmiyorsanda yapmalisin, cunku zaten bi zamandan sonra artik kendiliginden sen inanmaya basliyacaksin... kendimde goruyorum yeni baslamis olmama ragmen. Yani biraz zaman biraz sabir : ) |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) Alıntı:
Olumlama yaparken inanman sart degil sadece bu olumlamalari duzenli sekilde tekrar etmen onemli, ayrica yazaraka da calisma yapabilirsin daha etkili oldugunu biliyorum, Kal saglicakla, aramiza da hosgeldin bu aradaactionsmile |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) İnandığım olumlamaları yapmak. Ben böylesini tercih ediyorum ve bu şekilde daha çok verim aldığıma inanıyorum.(buna da inanıyorum ya bak bu da bir inanç şimdi farkettim) Tercih sizin tabi o şekilde de yapabilirsiniz. :)) Sevgi ve saygılarımla gelişim dolu günler dilerim... |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) Alıntı:
Hosbulduk azraist_24 : ) tesekkurler Evet zaten gun icinde duzenli sekilde tekrar ediyorum..yazarak yapilan calismalari denemedim acikcasi nasil yapilmasi gerektigini bilmiyorum. Yani kagit uzerine yazipta tekrarlamak mi oluyor? Alıntı:
Ne mutlu size.. ben sadece arastirdim ve gordum ki olumlamalarda inanmak diye bir zorunluluk yok, cunku bilincalti bi zamandan sonra dediklerimizi algiliyor ve kaydediyor. Ornegin niyetler icin ayni sey gecerli degil, cunku onlari inanarak ve yurekten hissederek soylememiz gerekiyor.. Bunuda belirtmek istiyorum yaptigim tum olumlamalar icin gecerli degil, sadece bi kac tanesi icin tam inanarak soyleyemiyorum. Tesekkurler sizede her zaman inanarak yapacaginiz olumlamalar diliyorum : ) |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) Sevgili Isola, Olumlamalari icinden tekrar edebilecegin gibi yazabilirsin de ... Bunun etkisinin daha cok oldugunu duymustum, Ornegin: Kendime guveniyorum`` olumlama metnini yazabilirsin hem de defalarca... Iyi etkiler dilerrim ve sonucunu sabirsizlikla bekliyor olacagim..y789 |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) Anladim.. mutlaka deniyecem, insallah etkisini gorurum ve boylece burada sizlerle de paylasirim : ) |
Cevap: Merhaba arkadaslar : ) hosgeldin aramiza smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:41 AM. |