![]() |
sadece güvenmek istiyorum insanlara merhabalar öncelikle böyle 1 site kurduğunuz için teşekkür ederim ..siteyi uzun zamandır takip ediyorum.ama şimdi nasip oldu ...üye olmak... t678 |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara Hosgeldiniz aramiza |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara Hoş geldiniz İyi forumlar ; |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara Aramıza hoşgeldin. İnsanlara güvenmeyi istemekten öte seçebilirsin. Güvenini hakeden insanlarla etrafın dolup taşsın. |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara teşekkür ederim |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara Hosgeldin Ilkay :)) |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara Insanlara güvenmemek sorunu güvenmeyen insandan daha çok güven kaybedenlerden kaynaklanıyor :) Sorunun onlar tarafından çözülmesi lazım. Kendini zorlayarak güvenirsen bu zaman da hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz :) Welcome. |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara Insanlara guvenebilmen icin oncelikle gecmiste yasamis oldugun guvensizliklerle yuz yuze gelip onlarla karsilasman gerek ki aradaki duvar kalkabilsin:) Bilmem anlatabildim mi:) Yine senin icinde sakli cevabinhy789 |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara Kendine olan güvenin saglamsa baskalarinada güvenin artacaktir... Ilk önce kendindeki güven eksikligi varmi yokmu onu bi takip et derim.. Kendine ne kadar güveniyorsun??? Ne kadar kendinle barisiksin??? Kendine ne kadar inaniyorsun??? Eger bu sorulara cevabin net ve kesin ise bilki gerisini cözmekte senin icin kolay olacaktir... Hosgeldin Sefalar getirdin... Sirf bura icin degil hayatin boyunca insaallahhh istedigin tüm sorularinin cevaplarina en iyi en güzel en mükkemel sekilde ulasirsin...smil56 |
Cevap: sadece güvenmek istiyorum insanlara teşekkür ederim telkinlerin için |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM. |