![]() |
yeni üyelik merhabalar iyi geceler yeni üye oldum ve çekirdek inançla ilgili okuduklarımdan çok etkilendiğim ilgi duyduğum için aranızdayım yalnız ne yapacağımı çok bilmiyorum ismim ipek yardımlarınızı bekliyorum |
Cevap: yeni üyelik Aramıza hoşgeldin sevgili İpek çekirdek inançla ilgili bilgi almak istiyorsan her sayfada linki çıkıyor sanırım. İşte burada: http://www.cekirdekinanc.com/ Onun dışında kendini geliştirmek istiyorsan bol bol oku, telkinleri dinle, düşünce tarzını olumlu yönde değiştir ve daha bir çok şey var yapabileceğin. Mutlu paylaşımlar. |
Cevap: yeni üyelik Hoşgeldin forumları karıştırmakla başlayabilirsin :) Çalışma istiyorsan sweeet arkadaşım yazmış sağolsun.. Sevgiler.. :) |
Cevap: yeni üyelik hoşgeldin ipek :) ilk ben yardımcı oldum sana bu sitede o yüzden beni unutmazsın artık :D |
Cevap: yeni üyelik hoşgeldin sefalar getirdin..en kısa zamanda aradığını bulman dileğiylee...sevgilerr... |
Cevap: yeni üyelik Ben Yüksel, yeni üyenizim music45 burda olduğum için çoook happy6 mutluyum,kendimi şimarık ve mutlu bir çocuk gibi hissetiimpartysmiley..inanılmaz bir siteguitar, kısa zamanda 2. evim gibi hissettim..alk78...çook teşekkürlerrrr..derty |
Cevap: yeni üyelik selam eylul, hep hissettigim duygulari, cok guzel telafuz etmissin, sanirim hepimizde ayni duygular olusuyor. selamlar, sevgiler. |
Cevap: yeni üyelik hoş geldin.. mutlu paylaşımlar diliyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 PM. |