![]() |
selam Herşeyden önce,henüz yeni kayıt oldum.bana heyecan kattı.onun için forumlara bakamadım.ilerki günlerde. Ben 29 senelik beyin problemimden sonra ameliyatla kurtuldum.hastayken verdiğim savaşta hayatta bir şeyler yaptım.ama ne ilginçtir ki (hayatıma kavuştum her aklıma geldiğinde şükür ediyorum.)hayattan hiçbir zevk almıyorum.amaçlarım hala 20 senenin öncesi giibi olmuyor.bu hayat bana yabancı geliyor.ne yapacağımı bilemiyorum.İşim otelcilik di şimdi ise 46 yaşında ne yapabilirim.çok işe girmek den yaşam şevkim kırıldı. |
Cevap: selam Yanımıza hoşgeldiniz ahozbir; Rahatsızlığınızı yendiğiniz ve hayata yeniden başlama fırsatı bulduğunuz için tebrik ediyorum sizi..Hiçbirşey için geç değil..Telkinleri dinlemeye başlayarak güzel bir başlangıç yapabilirsiniz..Ego güçlendirici ve suçluluk telkinleri..Mutlu olmak telkinini de ekleyin..Tüm yaşadıklarınıza rağmen herşeyden önce kendinizi affedin..Yaşamı tüm güzel değerleriyle dolu dolu hissetmenizi seçiyorum.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: selam her girdiğiniz yeni işi yeni kendiniz için bir deneyim olarak görmenizi dilerim..kat ettiğiniz yol ne kadar güçlü olduğunuzun zaten göstergesi..yeni yaşamınızda yeni ve bir sürü deneyimi olan kendinizle başarılar diliyorum..sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 PM. |