![]() |
merhaba ben çınar fikre ihtiyacım var. Kısaca kendimi tanıtayım,, 20 yaşındayım, Lise mezunuyum, Şimdilik x bir bilinmeyen numaralar servisinde çağrı merkezi elamanı olarak çalışıyorum, Bu sene Düzce Ü. İşletme Yönetimi MYO bölümünü kazandım gitmedim. Ben işletme ile ilgili bir şey yapamam. Hedeflerim var. Ama hangi mesleği seçeceğime dair bir hedeflerim yok. Ama hep kendi mesleğimi yapmak istemisimdir geçenlerde birden bu kendi isim kafe acmak olduğu yattı kafama. Ama sağ hedefimi gerçekleştirebilmem için ilk önce sabit bir mesleğim olması gerekiyor yani meslek hedefim. Kişisel özelliklerime göre meslek secmek istiyorum. Hedef belirmek için kriterler ne olmalı? |
Cevap: merhaba ben çınar fikre ihtiyacım var. Sanırım işletme hakkında yanlış fikir sahibisin? Bir kere lojistik ve işletme birbiriyle çok bağlantılı, keşke işletme bölümüne gitseydin, benim çok yakın bir arkadaşım işletme okudu, şimdi lojistik de yüksek lisansını yapıyor, birbiriyle öyle bağlantılı alanlar ki... Kafe açmayı düşünüyorum demişsin, bunun için de işletme iyi bir seçim olurdu diye düşünüyorum... Neden kafanda "ben işletme okuyamam" diye bir düşünce var ki? Ona çok yakın şeyler yapmak istiyorsun... :) |
Cevap: merhaba ben çınar fikre ihtiyacım var. Alıntı:
|
Cevap: merhaba ben çınar fikre ihtiyacım var. Mesleki eğilim belirleme testi yapabilirsin. Bence bu gibi testler henüz lise aşamasında hatta daha önceki yaşlarda tekrarlanarak yapılmalı. Henüz ülkemizde oturmuş öyle bir mesleki yöneltme sistemi yok. Sınavlara hazırlanmakla o kadar meşgulüz ki öğrencilerin çok azı ne istediğini ve hangi meslek alanında başarı gösterebileceğini iyi biliyor. İşte burda bir test var: http://www.pianalitikdershaneleri.co...leme_testi.htm sonucunu da bizimle paylaşırsan gerçekten matematiğe ne kadar uzaksın görmüş oluruz. |
Cevap: merhaba ben çınar fikre ihtiyacım var. İnsan çok değişken bi yapıya sahip özellikle gençliğin doruklarındayken. Gençlerin Hangi işte mutluluğu ve huzuru yakalayacağı kesin olarak bilinmez. İnsanın sevdiği işi yapmasıda Türkiye şartlarına göre neredeyse imkansız gibi birşey. bana kalırsa bayanların mutlu olacağı en güzel ve en kutsal iş anneliktir. Nasip olurda Anne olursanız gerçek mutluluğu ve huzuru işte ozaman yakalayacaksınız. Şahsi fikrim :) |
hocam ben erkeğim yalnız anne olamam.krzm67 |
Cevap: merhaba ben çınar fikre ihtiyacım var. Hoşgeldiniz. Hedeflerinize başarılarla ulaşmanızı dilerim. Sevgiler. actionsmile |
|
Cevap: merhaba ben çınar fikre ihtiyacım var. hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 sadece basit bir öneri; www.egoanalizi.com vermiş olduğum bu linkteki soruları cevaplayın, umarım yardımcı olur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM. |