![]() |
Hayatım değişecek inanıyorum. 1 hafta önce arkadaşımdan gelen telefon ile oturdum pc nin başına. Sitedeki mp3 leri indiremediğinden şikayet edip yardım istiyordu. Ona yardım maksadı ile açtığım sayfaları o gün bugündür kapatamıyorum. İnanmak istiyorum, güzel sonuçlar almak istiyorum. Ego güçlendirici, suçluluk ve kendine güven ile başladım. Hedefim öncelikle hayatıma olumlu şeyler katmak, sigarayı bırakmak ve kilo vermek. Bu sayede kullandığım sinir stres ilaçlarını da bırakabileceğimi umuyorum. İlk kez şanslı olduğumu düşünüyorum, tesadüfen bulduğum sitenizin bana da yararı olacağına inanıyorum. Teşekkürler şimdiden. |
Cevap: Hayatım değişecek inanıyorum. evet wallstreet çok şanslısın, hoşgeldin keyifli paylaşımlar diliyorum... :) |
Cevap: Hayatım değişecek inanıyorum. hosgeldın wallstreet. gercekten tesaduflere ınanıyor musun? ben tesaduf dıye bır seyın oldugunu dusunmuyorum kesınlıkle. buradaysan bır sebebı vardır mutlaka. evet cok sanslısınblissy |
Cevap: Hayatım değişecek inanıyorum. Aramıza hoş geldin :) |
Cevap: Hayatım değişecek inanıyorum. değişecek değil değişmeye başladı diyelim biz ona :) sefalar getirdiniz |
Cevap: Hayatım değişecek inanıyorum. sevgili wallstreet siteye hoşgeldin.ben de neti bırakmaya karar verdiğim gece bu site karşıma çıktı.demek bir faydası olacak ki karşımıza çıktı....başarılar....actionsmile |
Cevap: Hayatım değişecek inanıyorum. Yanımıza hoşgeldiniz. Ben de tavsiye üzerine girip bir daha çıkamayanlardanım. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 AM. |