![]() |
Cevap: Enerji Sapması Bir de kıskançlık duygusuyla yaklaştığımız şeyleri kendimizden uzaklaştırdığımızı en azından bu duyguyla istğimize yakınlaşamayacağımızı biliyorum ve kıskançlık duygusu yaşadığımda bunu kendime hatırlatmaya çalışıyorum... |
Cevap: Enerji Sapması azda olsa bende yasarim kiskanclik duygusunu ama sonra dusunurum baskasinin sahip olduklari veya mutlulugu onlarda olmazsa ben ne kazanirim hicbirsey,o zaman kiskanclik niye |
Cevap: Enerji Sapması bende aynen öyle yapıyorum aklıma geldikçe hemen düşüncelerimi değiştirmeye çalışıyorum hayır diyorum bunlar benim gerçek düşüncelerim değil ve içimden avazım çıktığı kadar bağırıyorum iptal iptal iptal diye. |
Cevap: Enerji Sapması Kıskançlık da her duygumuz gibi normal bir duygudur; işe bunu kabullenmekle ve kendinizi suçlamaktan vazgeçmekle başlamalısınız öncelikle. Bastırmak, yok saymak, görmezden gelmek o duyguyu daha da büyütür. Öncelikle kabullenin ve nedenini kendi içinize sorun. Çünkü genelde kıskandığımız şeyler, o kişilerle ya da sahip olduklarıyla değil, sizinle ve sahip olamadıklarınızla ilgilidir. Kıskançlık duygunuzu serbest bırakmalı, yani varlığına izin vermeli ve ona neden burada olduğunu sormalısınız. Ayrıca, suçluluk duygusu, ego ve kendine güven telkinlerini de dinlemenizi tavsiye ederim. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:43 AM. |