![]() |
yeniden doğuş tüm dostlara merhabalar.. bendir, asmadavul ,bateri.. gibi ritim sazlarını amatör ruhla türkü barlada , konser ve diğir sosyal etkinliklerde icara etmeye çalışın iç hurunu aramaktan hiç bıkmamış yaşadığı canlı cansısız tüm çevreye faydalı olmaya çalışan bin adem oğluyum.. hayatta şuna inanırımki eğer hayatta birşeyi çok ister bununiçin sıkıntıları göze alır çaba sarf ederseniz o şey her neyse önemli değil örneğin yeniden doğmak mı istiyorsunuz tama isteyin çaba sarf edin ve görünki sonuca ulaşmak için gerekli tüm bilgi ve deneyimler karşınıza çıkıyor . ben kara verdim ve daha dün bu site karşıma çıktı tesadüfmüydü hayır sadece buna indım çok istedim. daha bitmedi artık doğuş için çaba var.. sice yeniden doğuş nasıl olurr.ve buna inanırmısınız.. son söz " yiğit düştüğü yerden kalkar" atasözü çok doğru bende yaşamıma yükseklisans eğitimimi bıraktığım andan yani düştüğüm yerden kalkarak yön vereceğim.. sevgilerle.. |
Cevap: yeniden doğuş O halde hayat sana güzel sevincli Artık çoğu zaman gülerek, gülümseyerek işlerini bir derece daha sağlam götürebilrsin. Ayrıca herşeyin her an daha da güzele gittiğini de unutmaman lazım y789 Hoşgelnid aramıza, sevgiyle kal :)) |
Cevap: yeniden doğuş Hoş geldin , bendir ismin mi çok ilginç ve farklıymış :) Dilerim her şey gönlünce olur , gülekal :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 AM. |