Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   merhaba yeni üyeyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/619249-merhaba-yeni-uyeyim.html)

nergisz 10-07-2011 06:30 PM

merhaba yeni üyeyim

herkese merhaba site ve içerisindeki yazılar çok ilgimi çekti özellikle kendimi çok mutsuz depresyonda hissederken. herkese merhaba! detaylı kullanmayı bilmiyorum hatam olursa affedin.

Elegans 10-07-2011 06:45 PM

Cevap: merhaba yeni üyeyim

Merhaba hoşgeldiniz. Herşeyin istediğiniz gibi olması dileğiyle.

yenihayatım 10-07-2011 06:46 PM

hoşgeldinactionsmile

eski 10-07-2011 06:48 PM

hoşgeldiniz siz bu kadar ince düşünürken bi hata yapacağınızı sanmıyorum :) istediklerinizi gönlünüzce sorun burda herkes birbirini seviyor =)

nergisz 10-07-2011 08:11 PM

teşekkür ederim :))) bende sizleri sevdim pozitif olmanızı ve yardımsever olmanızı sevdim. aslında nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum telkinleri indiriyorum. siz ne nasıl yapmamı önerirsiniz acba. ( korkularım var benim biraz şiir gibi oldu ama :) korkularım var benim uçsuz bucaksız kenarı köşesi olmayan, aşmaya atlatmaya çalışıyorum lakin bilmeden hangi yol tükenmişki..

kurduğum arkadaşlıklar bozulmasın istedikçe hep bir maraza çıkıyor buda beni mutsuz ediyor. kaybetmek değil kazanmak istiyorum. çok konuştum biliyorum tamam tamam azıcık susuyorum :))

kuzzen 10-07-2011 10:11 PM

hoşgeldinO0

yelda_k 10-07-2011 10:51 PM

hoşgeldiniz :)

nergisz 11-07-2011 01:28 AM

hoşbulduk sizlerden gelen yazıları okudukça çocuk gibi seviniyorum Allah razı olsun :)))

yenihayatım 11-07-2011 10:49 AM

Alıntı:

nergisz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802535)
teşekkür ederim :))) bende sizleri sevdim pozitif olmanızı ve yardımsever olmanızı sevdim. aslında nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum telkinleri indiriyorum. siz ne nasıl yapmamı önerirsiniz acba. ( korkularım var benim biraz şiir gibi oldu ama :) korkularım var benim uçsuz bucaksız kenarı köşesi olmayan, aşmaya atlatmaya çalışıyorum lakin bilmeden hangi yol tükenmişki..

kurduğum arkadaşlıklar bozulmasın istedikçe hep bir maraza çıkıyor buda beni mutsuz ediyor. kaybetmek değil kazanmak istiyorum. çok konuştum biliyorum tamam tamam azıcık susuyorum :))

tekrar hoşgeldin sefalar getirdin:)bende daha yeniyim.telkinleri 3 gündür dinliyorum.eveeeetttt...işe yarıyor.bende yarattığı etkileri gördükçe daha da mutlu oluyorum.
ayrıca susma anlat yaşadıklarından bizde ders çıkaralım kendimize belki aynı şeyleri yapıyoruz,fark edelim hatalarımızı,ona göre kendimize yön çizelim.
sevgiyle kal....

Işıldayan Safir 11-07-2011 01:43 PM

Hoşgeldiniz. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM.