![]() |
merhaba yeni üyeyim herkese merhaba site ve içerisindeki yazılar çok ilgimi çekti özellikle kendimi çok mutsuz depresyonda hissederken. herkese merhaba! detaylı kullanmayı bilmiyorum hatam olursa affedin. |
Cevap: merhaba yeni üyeyim Merhaba hoşgeldiniz. Herşeyin istediğiniz gibi olması dileğiyle. |
Cevap: merhaba yeni üyeyim hoşgeldinactionsmile |
Cevap: merhaba yeni üyeyim hoşgeldiniz siz bu kadar ince düşünürken bi hata yapacağınızı sanmıyorum :) istediklerinizi gönlünüzce sorun burda herkes birbirini seviyor =) |
Cevap: merhaba yeni üyeyim teşekkür ederim :))) bende sizleri sevdim pozitif olmanızı ve yardımsever olmanızı sevdim. aslında nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum telkinleri indiriyorum. siz ne nasıl yapmamı önerirsiniz acba. ( korkularım var benim biraz şiir gibi oldu ama :) korkularım var benim uçsuz bucaksız kenarı köşesi olmayan, aşmaya atlatmaya çalışıyorum lakin bilmeden hangi yol tükenmişki.. kurduğum arkadaşlıklar bozulmasın istedikçe hep bir maraza çıkıyor buda beni mutsuz ediyor. kaybetmek değil kazanmak istiyorum. çok konuştum biliyorum tamam tamam azıcık susuyorum :)) |
Cevap: merhaba yeni üyeyim hoşgeldinO0 |
Cevap: merhaba yeni üyeyim hoşgeldiniz :) |
Cevap: merhaba yeni üyeyim hoşbulduk sizlerden gelen yazıları okudukça çocuk gibi seviniyorum Allah razı olsun :))) |
Cevap: merhaba yeni üyeyim Alıntı:
ayrıca susma anlat yaşadıklarından bizde ders çıkaralım kendimize belki aynı şeyleri yapıyoruz,fark edelim hatalarımızı,ona göre kendimize yön çizelim. sevgiyle kal.... |
Cevap: merhaba yeni üyeyim Hoşgeldiniz. actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM. |