![]() |
selam mrb herkese bende yeni üye oldum çok mutsuzum işallah burda doğru şeyler öğrenirim herkese teşkekkürler.O0 |
Cevap: selam son kez mutsuzum demiş olmanız dileğiyle hoşgeldiniz :) |
Cevap: selam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..mutluyum dediğiniz günleri sabırla bekleyeceğiz..sevgiler.. |
Cevap: selam ya benim sorunum kendime güvenemiyorum ,uyku uyuyamıyorum,(yastığa başımı koyduğum zaman bütün ne gatif düşünlere dalıp gidiyorum.engellemeye çalışıyorum amayapamıyorum :(( tabi sonra az ve dinç olmayan bir vücut, yorgun ve mutsuz daha çok negatif düşünmeye başlıyorum.endişe korku vs..... şimdi misafir odamdaki tüm fazlalıkları toplayıp çöpe attım ev sanki daha geniş ferah doldu...teşk |
Cevap: selam ya birde şu telkin çok hoşuma gitti.....olumsuz düşündüğümde ....''bundan sonra ne düşüneceğim merak ediyorum''....dediğimde çok komik geliyor güldürüyor beni ama çok etkili |
Cevap: selam öncelikle hoşgeldiniz :) olmuyor yapamıyorum cümlelerini de o gereksiz eşyalar gibi fırlatın atınsevincli pozitif bir hayata doğru yürüyün şöyle bir dimdik musmutluuu (ne demekse o :D) önce telkinler y789 |
Cevap: selam ebru istemesekte olumsuz düşüncelere çogu zaman karşı koyamayız..bu hemenhemen herkeste görülen bir durum.ama o olumsuz düşüncelerde sadece düşüncelerde kalır ..boşu boşuna sıkıntı yaparız..yani kendimizi üzüp sıkıntı yapacağımıza tevekkül edip allaha sığınmak en güzeli..o bizim için kötü olumsuz birşey dilemez..inanç ve güven yani..zahirinin dediği gibi musmutlu olmak için fırsatları kaçırmaaaaa:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 AM. |