![]() |
herkese merhaba burayı bulduğum için çok mutluyum.telkinleri dinlemek istiyorum.dikkat ettimde telkinlerin yeni versiyonlu olanları daha çok tercih edilmiş.yeni versiyonla eski versiyonları arsında etki yönünden fark var mı |
Cevap: herkese merhaba Yeni versiyonların içinde..mutluluk telkini vardır.. |
Cevap: herkese merhaba hoşgeldiniz öncelikle pek deneyimli olmasamda sorunuzu yanıtlamaya çalışayım. gönül rahatlığıyla dinleyebilirsiniz herhangi bir fark yok. keyifli dakikalar geçirmeniz dileğiyle :) |
Cevap: herkese merhaba Yanımıza hoşgeldiniz. Hangi versiyonları dinleyeceklerini üyelerimizin tercihine bırakıyoruz. Etki açısından fark olduğunu düşünmüyorum. En azından benim için öyle bir şey söz konusu olmadı. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: herkese merhaba zeryntha adlı arkadaşımız fark yok diyor ama browser adlı arkadaşımız yeni versiyonlarda mutluluk telkinide var diyor.yardım ederseniz sevinirim.açıkçası ben eski versiyonları daha çok seviyorum.versiyonların yeni halleeri daha çok dinlenmiş.o yüzden bende yeniler belki daha iyidir diye düşündüm.saygılar...... |
Cevap: herkese merhaba Merhabalar, Telkinlerin tamamında mutluluk telkini vardır. Ancak yeni versiyonların sadece başında okunmuştur. Bir de bazı cümleler değiştirilmiştir. Aşağıda vermiş olduğum linkte de gerekli açıklama mevcuttur. Dilediğiniz versiyonu dinleyebilirsiniz. Çok dinlenen etki açısından daha iyidir, diğerleri iyi değil mi diye bir sonuç çıkarmanıza gerek yok. Tercihinize bırakılmıştır. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:48 PM. |