![]() |
sizce bu bir tesadüf mü? merhaba! daha dün keşfettim bu siteyi. dün inceledim bugün de üye oldum. tesadüf müdür bilinmez ama inanılmaz bir rahatlık doldu gönlüme dünden beri.. :) |
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? hoş geldiniz eminim olun hayatta tesadüflere yer yok. daha da mutlu olmanız dileğiyle :) |
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? Bence bu bir tesadüf olamaz :) Hoşgeldin. |
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? Tesadüf diye birşey yoktur. Hoşgeldin aramıza........ |
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? Alıntı:
|
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? sorgulama ..yada sorgula ..birgün anlarsın neden burada olduğunu ..iyiki burdayım diyenlerin yorumlarını oku...tesadüfen hayatı değişenlerin..hoşgeldin..hoşgeldin sefalar getirdin.. |
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? kesinliklee tesadüff değill ..evren sizi buraya çektii.. hoşgeldinizz. mutlu zamnn geceirmeniz dileğiylee |
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? Hoş geldiniz :) |
Cevap: sizce bu bir tesadüf mü? Tesadüf diye bir şeyin olmadığına inanlardanım.:) Kalbinizin sesi sizi buraya taşımış belli ki. Kalp sesi her zaman en güvenilir sestir bence.:) Hoşgeldiniz. Sevgi ve ışıkla. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM. |