![]() |
hayatim merhaba, internette gezinirken hedef 101 cekirdek inancla ilgili yazilar gordum ilgimi cekti gecmiste cok skntili bir hayatim oldu isteklerimin hayallerimin 78% ulastigim halde zanettigim kadar mutlu olamadim normalde kendine guvenen bir insandim fakat hayat galisi cogu zaman kendime guvenimi kaybettirdi ve ne istedigini bilmez kararsiz insanlara guvensiz sucluluk hissi fazla sevgisiz tatminsiz bir insan oldum bu beni pek sevmiyorum. Umarim cekirdek inanc programini banada faydasi olur su asIk yuzumden ve yari depresyon halinden kurtulurum sitedeki olumlu yorumlar bana umit verdi bugunden irtibaren cdleri dinlemeye baslicam umitliyim.. sunu anladim herkesin sorunu kendisi derler ya insanin kurdu icindedir kendimize yaptigimiz kotulugu baskalari yapamaz bunlari yapmamayi degisik dusunup degisik davranmayi becerebilmek dilegiyle. olumlu paylasimlarinizi bekliyorum. |
Cevap: hayatim Hoşgeldiniz, umarım herşey gönlünüzce olur :) |
Cevap: hayatim hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..işin sırrını çözmüşsünüz yani herşeyin kendi elinizde olduğunu..ve kimsenin değil sizin kendinize zarar verdiğinizi..şimdi kendinizi affedip özgürleşme vakti..o zamanki halinize teşekkür edip uğurlayın..oda sizdiniz ve o zaman ki görevinizi tamamlayıp yeni kararlarınızı uygulamaya karar verdiniz..şimdi yeni siz için ne gerekiyorsa sizi bulacak..sevgilerr.. |
Cevap: hayatim Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: hayatim keyifli paylaşımlar. |
Cevap: hayatim Hoş geldiniz :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 PM. |