![]() |
beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] şey.... meraba O0 |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] şeyy. .. hoşgeldiniz benzetme sadece size has değildir umarım :) kendim içinde kullanmak istiyorumsevincli |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] hoşbulduk teşekkürler k8908 heheeh,, tabikiii neden olmasıın :] |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] Hoşbulduk Zerynthia teşekkür ederim! actionsmile |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] Hoşbulduk teşekkür ederim ;) |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] Alıntı:
kabiz icin müshil ilaci önerebilirim dermisimgirlhaha hosgeldin güzel paylasimlar t678 |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] hahahh girlhaha keşke bir avuç leblebi iyi gelebilseydi.... iyi akşamlar ;) |
hoşbuldum teşekkür ederim actionsmile |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] Hoş geldiniz ilginç bir mesaj olmuş.. Forumumzda uzun süre paylaşimlar yapmaniz dileği ile.. |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] "beyni ishal, çenesi kabız" tuttum bunu :) |
hoşbulduk, çok teşekkür ederim actionsmile |
Meraba Vandal actionsmile |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] Hoş geldin , ne güzel insanın farklı birini daha tanıma fırsatı olması ... hadi bakalım , dilerim her şey gönlünce ve istediğin gibi olur. Keyifli forumlar... |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] bigokyanus öncelikle meraba ;) ne güzel yazmışsın.. gerçekten de öyle, insanın yeni birini daha tanıma fırsatı olması çok güzel.... ben de aranıza katılıp bu fırsatı yakaladığım için mutluyum.... her birlikte güzel paylaşımlaraa..... actionsmile |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] hoş geldiniz |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] ne güzel bir benzetme o öyle:) aramıza hoşgeldinn mutlu paylaşımlar... |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] Hoşgeldin babe :) how r u doin' today? :P Ama çok değişik... Yani beyninde düşünceler hızlı ve akışkan bir biçimde geçiyor fakat dile dökmeye geldiğinde çıkmıyor mu? Paylaşımın bol olsun. |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] smil56 hahahahah güzel bi tabir olmuş khkh56 hoşgeldinn keyifli huzurlu mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] biz de seni bekliyorduk hoşgeldin. çenenin kabızlığının geçmesi dileklerimle, beynin ishal olması iyidir sadece kendine zarar vermemeyi farketmen gerekiyor zannımca. |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] öncelik yukarıda vakit ayırıp yazan bütün herkese teşekkür ederim; HOŞBULDUM (: vefalıdost, teşekkür ederim hoşbuldum :) topalsolucan, ehehe teşekkürler :p hoşbuldum :) cliviaf well done ehehe :p aslinda şöyle.. kafamda tilkiler durmaz, çok fazla düşünürüm.. ama pek konuşmam :) ivet tam olarak böyle :) bu arada hoşbuldum ;) kristalkalp hoşbuldum teşekkürler heheh :) |
evet evet farkettim hemen geldim bende girlhaha amin insaallah deyip tesekkur ediyorum actionsmile |
Cevap: beyni ishal, çenesi kabız biri geldi :] Geç kalmışım ama olsun canım sağolsun sevincli ailemize hoşgeldinn gaari :D Girişin de gerçekten süper olmuş, taktir ediyorum ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 AM. |