![]() |
herkese selam yeni katıldım.faydasını göreceğime inanıyorum. |
Cevap: herkese selam Gemimize hoşgeldiniz. Mutlu ve sıcacık paylaşımlar diliyorum. inşallah dertlerinize merhem, mutlu anlarınıza arkadaş olmak dileğiyle. |
Cevap: herkese selam Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: herkese selam sitenizini anlamaya çalışıyorum.nerden nasıl başlamak gerekir bilemiyorum henüz.şükür kendimin olsun ailemin olsun sağlığı yerinde.hayatımı düzene koymak adına bir yola girdiğimde engellerle karşılaşıyorum ve cesaretim kırılıyor.sonu benim için hüsran oluyor.istiyorum ki artık girdiğim yolda engel çıkmasın.hayatıma birşeyin girmesini isterken acaba eksikmi dua ediyorum. |
Cevap: herkese selam teşekkür ederim.hepimiz iyi ki varız. |
Cevap: herkese selam hoşgeldin kardeşim... |
Cevap: herkese selam hoşgeldin.faydasını göreceğinden hiç şüphem yok. :) |
Cevap: herkese selam hoşgeldiniz...keyifli paylaşımlar..hayır eksik dua etmiyorsunuz fakat kendinizi eksik hissediyor olabilirsiniz. öncelikle kendinizi onaylamakla başlayabilirsiniz gerisi gelecektir..bunun için ego ve suçluluk telkini öneriliyor. daha geniş bilgiyi http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ bu linkten edine bilirsin..sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 AM. |