![]() |
Merhabaaaaaa s456 Telkinleri dinlemek o kadar rahatlatıcı ki, Hele şu karlı günlerde, bıcır bıcır kuş sesleri ile suyun akışı huzur vericii. Günlük olarak ortalama 8-10 sa. önerilmiş ancak ben 2-3 sa. arasında dinleyebilme yapabiliyorumm. Bir şeyler değişiyor sanki, çok keskin bir değişiklik yok şimdilik ancakk ben halimden daha da memnun olmaya başlıyorumm. blissy Sevgilerr |
Cevap: Merhabaaaaaa hoşgeldin aramıza :) gelişmelerini yazarsan takip ederiz :) |
Cevap: Merhabaaaaaa Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Merhabaaaaaa hoşgeldin sefalar getirdin..keyifli formlar..en kısa sürede fayda göremen dileğiyle.. |
Cevap: Merhabaaaaaa Hoşgeldiniz... |
Cevap: Merhabaaaaaa slmlarrrrrrrrrr |
Cevap: Merhabaaaaaa tşk ederim ama nasıl kullanıcamı blmyorum ilk defa bi forum siesndeym yardmcı olurmusunuz |
Cevap: Merhabaaaaaa Hoşgeldiniz edaeda. Rehber bölümünü inceleyiniz. Gerekli bilgiler orada mevcut. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Merhabaaaaaa Alıntı:
Huzurunuzun, neşenizin ve enerjinizin daim olmasını dilerim. Sevgilerimle |
Cevap: Merhabaaaaaa sizin adınıza sevindim. ilerleyen zamanlarda daha net değişimler göreceksiniz25889 sevgiler :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 AM. |