Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   hayatımı değiştiriyoruuuum :)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/617506-hayatimi-degistiriyoruuuum.html)

pinkcat 27-01-2011 08:00 PM

hayatımı değiştiriyoruuuum :))

öncelikle hepinize merhaba sevgili arkadaşlarıııım hpm2 mutlu olmak. işte bu harikulade amaç çevresinde bu kadar insan olduğunu görmek ve hepsinin bir araya gelerek düşüncelerini yararlı bir forum sitesinde paylaşması ne hoş. ben de bugün itibariyle sizlere katılmış bulunuyoruuuum ..hep beraber mutlu yarınlara girlhaha

Işıldayan Safir 27-01-2011 08:06 PM

Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :))

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

bluegirlx 27-01-2011 08:50 PM

hoşgeldin aramıza..hep berababer mutlu anlara..keyifli formlar..

ebruliii 27-01-2011 09:36 PM

hoşgeldinnn mutluluk burada emin ol:))))

pinkcat 27-01-2011 09:38 PM

hepinize çook teşekkür ediyoruuuuum :))

hayatimdegisti 27-01-2011 11:13 PM

Alıntı:

pinkcat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788520)
öncelikle hepinize merhaba sevgili arkadaşlarıııım hpm2 mutlu olmak. işte bu harikulade amaç çevresinde bu kadar insan olduğunu görmek ve hepsinin bir araya gelerek düşüncelerini yararlı bir forum sitesinde paylaşması ne hoş. ben de bugün itibariyle sizlere katılmış bulunuyoruuuum ..hep beraber mutlu yarınlara girlhaha

Hoşgeldiniz sitemize..
Keyifli forumlar diliyorum.:zpzp:

Timetoflyhigh 27-01-2011 11:22 PM

Hosgeldiiin k8908

Butun guzelliklerin paylasildigi bu forumda seni de gormek cok guzel t678

KusadasiComputer 28-01-2011 08:04 PM

Gemimize Hoşgeldiniz. Mutlu ve Sıcacık paylaşımlar diliyorum.

yosun_girl 28-01-2011 10:08 PM

herkeze çok selamlar.nerdeyse unuttugum ertelediğim kendimi sizin telkin cd leriyle bulmaya başladım.10 gündür dinliyorum.ilk üçüncü gündü.benim işle ilgili bi sorunum vardı.hakkım elimden alınıyodu.ben bu işi başarıcam dedim.Bunu kendimi güçlendirmek için değil gerçek ten içimden gelen sesle söyledim.Ve ertesi günü işi kendi lehime çevirdim.Sonuçtan mutlu oldum.Neden mutlu oldum diyorum. Eskiden başarsam bile şimdi başıma ne tatsızlık gelicek diye kaygılanırdım.Ama ben sadece huzurlu bir şekilde sevindim.Bundan sonra telkin cd lerimle çok daha iyi ve başarılı bir olacağım.Çoook ama çok teşekkür ederim.Gözlerinizden hiç yaş akmaması dileğiyle....

pinkcat 31-01-2011 12:41 AM

Alıntı:

yosun_girl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788679)
herkeze çok selamlar.nerdeyse unuttugum ertelediğim kendimi sizin telkin cd leriyle bulmaya başladım.10 gündür dinliyorum.ilk üçüncü gündü.benim işle ilgili bi sorunum vardı.hakkım elimden alınıyodu.ben bu işi başarıcam dedim.Bunu kendimi güçlendirmek için değil gerçek ten içimden gelen sesle söyledim.Ve ertesi günü işi kendi lehime çevirdim.Sonuçtan mutlu oldum.Neden mutlu oldum diyorum. Eskiden başarsam bile şimdi başıma ne tatsızlık gelicek diye kaygılanırdım.Ama ben sadece huzurlu bir şekilde sevindim.Bundan sonra telkin cd lerimle çok daha iyi ve başarılı bir olacağım.Çoook ama çok teşekkür ederim.Gözlerinizden hiç yaş akmaması dileğiyle....

çok sevindim, tebrikler 956k başarılarının devamını dileriiiimhpm2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 PM.