![]() |
hayatımı değiştiriyoruuuum :)) öncelikle hepinize merhaba sevgili arkadaşlarıııım hpm2 mutlu olmak. işte bu harikulade amaç çevresinde bu kadar insan olduğunu görmek ve hepsinin bir araya gelerek düşüncelerini yararlı bir forum sitesinde paylaşması ne hoş. ben de bugün itibariyle sizlere katılmış bulunuyoruuuum ..hep beraber mutlu yarınlara girlhaha |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) hoşgeldin aramıza..hep berababer mutlu anlara..keyifli formlar.. |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) hoşgeldinnn mutluluk burada emin ol:)))) |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) hepinize çook teşekkür ediyoruuuuum :)) |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) Alıntı:
Keyifli forumlar diliyorum.:zpzp: |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) Hosgeldiiin k8908 Butun guzelliklerin paylasildigi bu forumda seni de gormek cok guzel t678 |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) Gemimize Hoşgeldiniz. Mutlu ve Sıcacık paylaşımlar diliyorum. |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) herkeze çok selamlar.nerdeyse unuttugum ertelediğim kendimi sizin telkin cd leriyle bulmaya başladım.10 gündür dinliyorum.ilk üçüncü gündü.benim işle ilgili bi sorunum vardı.hakkım elimden alınıyodu.ben bu işi başarıcam dedim.Bunu kendimi güçlendirmek için değil gerçek ten içimden gelen sesle söyledim.Ve ertesi günü işi kendi lehime çevirdim.Sonuçtan mutlu oldum.Neden mutlu oldum diyorum. Eskiden başarsam bile şimdi başıma ne tatsızlık gelicek diye kaygılanırdım.Ama ben sadece huzurlu bir şekilde sevindim.Bundan sonra telkin cd lerimle çok daha iyi ve başarılı bir olacağım.Çoook ama çok teşekkür ederim.Gözlerinizden hiç yaş akmaması dileğiyle.... |
Cevap: hayatımı değiştiriyoruuuum :)) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 PM. |