![]() |
bana karmaşa içindeymişim gibi geliyor! merhaba.sitenize 20 dakika önce üye oldum.ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkininizi indirdim ve dinlemekteyim.ancak duyduğum tek şey kuş cıvıltıları ve su sesi.zaman içinde bir insan sesi duyacak mıyım yoksa bu böyle devam mı edecek?yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Cevap: bana karmaşa içindeymişim gibi geliyor! Hoşgeldiniz. Rehber bölümünde yeterli açıklamalar mevcut. Telkinler subliminaldir. Yani müziklerin içinde gizlidir. Herhangi bir sorun yok yani duyduğunuz seslerde. Mutlu paylaşımlar dilerim. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: bana karmaşa içindeymişim gibi geliyor! hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..telkinler müziklerin altında sizin duyamıyacağınız şekilde yerleştirilmiş durumda..direk biinç altınız duyabiliyor.. etki en çok merak edilen durumlardan biri..kişiden kişiye değişiyor çünkü hepimizin direnç seviyeleri farklı..21 gün süreyle dinlemenizi öneririm..ama tabiki bu size bağlı..kimi 3 günde etki görüyor kimi bir haftada.. değişimlerinizi ve güzel gelişmelerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz..sevgiler.. |
Cevap: bana karmaşa içindeymişim gibi geliyor! rehberi tamamen okudum.yalnız müzik kelimesi beni şaşırttı kimisi müziğin akışına kapıldım gibi yorumlar yapmış ben sadece doğa sesi duyunca sormak istedim.ilginiz için teşekkürler=) |
Cevap: bana karmaşa içindeymişim gibi geliyor! teşekkür ederim=) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 PM. |