![]() |
Mrblar sevgili üyeler Aranıza yeni katılmıs birisi olarak bu siteden cok menmunum ama sitede dolasırken bişey fark ettim neden 2010 vede 2011 den fazla konu yok , artık eskisi gibi değilmi yoksa :| . Sizle tanıstıgıma mutlu oldum :) :zpzp: |
Cevap: Mrblar sevgili üyeler Merhabalar, Öncelikle hoşgeldiniz. İlginç bir düşünce olmuş. Üyelerin gelir gelmez yıllık istatistiklere baktığını bilmiyordum. Hatta nasıl baktığınızı da anlamadım. Onun dışında 2011 yılına gireli 25 gün oldu. Yanılıyor muyum? 25 günü diğer yıllarla neye göre kıyasladığınızı anlamadım. Bir de daha önceden nasıldı şimdi nasıl? Mesajınızı samimiyetsiz buldum. Kusura bakmayın. Aktif katılımlarınızı bekliyoruz artık... Sevgiler. |
Cevap: Mrblar sevgili üyeler Forumumuzun ziyaretçisi önce ki senelere göre çok daha fazla.Ancak insanlar şu sıralar daha çok facebook'da vakit geçirdikleri için daha az paylaşim yapiyorlar. Bu sadece bu forumda değil genel olarak bütün forumlarda böyle... |
Cevap: Mrblar sevgili üyeler Benim söylemek istediğim konuların hep 2007 konuları mesela mutluluk telkini 2007de eklenmiş telkinler , eğer telafuzum yanlıs anlasıldıysa özür dilerim :) |
Cevap: Mrblar sevgili üyeler bu arada elimden geldiğincede aktif olmaya calısıcam :) |
Cevap: Mrblar sevgili üyeler Ücretsiz telkinlerimiz onlar. Eklendiler bir kere devamlı eklenmesine gerek yok ki. Linkler yenilenir yalnızca. ttli3 Söylediğinizden ben farklı bir anlam çıkardım. Kusura bakmayın. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 AM. |