![]() |
Geç mi kalmışım ne? Selamlar herkese, iyi akşamlar t678 Bundan böyle ben de forumda aktif olacağım gibi görünüyor aranıza alın beni dee!! actionsmile Bir sorum olacak bu arada; Telkinleri dinlerken sıralama takip etmek önemli midir? Mesela ben az önce 1 saat kadar ego telkinini dinledim ancak şuan mutluluk'u dinliyorum. Sakıncası var mıdır yoksa farketmez mi? Şimdiden teşekkürler :) |
Cevap: Geç mi kalmışım ne? Yanımıza hoşgeldiniz. Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluktur. Önerilen sürelerde ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra diğer telkinleri de listenize ekleyebilirsiniz. Rehber bölümümüzde telkinleri nasıl dinlemeniz gerektiğine dair çok detaylı açıklamalar mevcuttur. İncelerseniz tüm merak ettiğiniz soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki link de çok yararlı olacaktır. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Geç mi kalmışım ne? Hoşbuldum :) Hemen cevap vermeniz çok mutlu etti teşekkürler! Hemen gönderdiğiniz bölümü inceleyeceğim yeni üye olduğumdan görmemiştim. Şuan mutluluk telkinini kapatmalı mıyım yani? Tekrar teşekkürler actionsmile |
Cevap: Geç mi kalmışım ne? hoşgeldiniz... burada olmak güzel değil mi ? |
Cevap: Geç mi kalmışım ne? Elbette :) Burada olmaktan gerçekten mutluyum üstelik tesadüfen karşılaştım- dışarı çıkacaktım çıkamadım can sıkıntısıyla nette dolaşırken birden buluverdim sizi şanslı olduğumu düşünüyorum :) |
Cevap: Geç mi kalmışım ne? ben nasıl bulduğumu hatırlamıyorum rastgele buldum sizin gibi bazen sebep neden aramamak lazım sonuç güzel ise |
Cevap: Geç mi kalmışım ne? Kesinlikle :) İyi geceler... |
Cevap: Geç mi kalmışım ne? Gemimize Hoşgeldinizç Mutlu ve Sıcacık paylaşımlar diliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 AM. |